ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ

Κωδικός: ΣΣ-022

1,41 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ ΣΟΥΣΑΜΙ & ΑΛΑΤΙ ΗΜΑΛΑΙΩΝ

 

Η ρυζογκοφρέτα αποτελεί ένα ωραίο σνακ για τη σχεδίαση ενός διαιτολογίου με σκοπό τον έλεγχο του σωματικού βάρους” εξηγεί ο διαιτολόγος. Γιατί; Πολύ απλά γιατί έχει λίγες θερμίδες, λιγότερες από οποιοδήποτε άλλο σνακ μπορείς να επιλέξεις… “Στη θρεπτική αξία της ρυζογκοφρέτας προσφέρονται 35 θερμίδες ανά τεμάχιο, με αρκετά καλή απόδοση σε υδατάνθρακες- το καύσιμο του οργανισμού- σε 7.3 γραμμάρια”.

Περιέχει ικανοποιητική ποσότητα σε κάλιο: Το κάλιο είναι η ουσία που χρειάζεσαι για να εξισορροπήσεις το νάτριο (βλέπε αλάτι) στο σώμα και έτσι βοηθά το σώμα να αποφύγει ή και να βελτιώσει το πρόβλημα της κατακράτησης υγρών που γνωρίζεις πολύ καλά πως ευθύνεται για πρήξιμο, παραπάνω κιλά και κυτταρίτιδα.

– Είναι πλούσια σε μαγγάνιο, μια ουσία που βοηθά σημαντικά στην καλύτερη πέψη των τροφών, τη μετατροπή του λίπους και της πρωτεΐνης σε ενέργεια, αλλά και την απορρόφηση βιταμινών του συμπλέγματος Β που χαρίζουν ευεξιά και καλή διάθεση.

– Προσφέρει επιπλέον σελήνιο, μια ουσία που συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του θυρεοειδούς και του ανοσοποιητικού συστήματος.

– Συμβάλει θετικά στην προστασία και την λάμψη της επιδερμίδας. “Στα θετικά σημεία της ρυζογκοφρέτας, βρίσκεται η προστασία του οργανισμού στην απορρόφηση του ασβεστίου και η ενεργοποίηση ένός του ενζύμου προλιδάση, που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία κολλαγόνου και ενίσχυση του δέρματος” εξηγεί ο διαιτολόγος.

– Διώχνει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές λιγούρες: “Τέλος, ρυθμίζει καλύτερα το σάκχαρο του αίματος”, πράγμα που σε ό, τι αφορά στη δίαιτα σημαίνει πως σε απαλλάσσει από τις ενοχλητικές λιγούρες, πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις ακόμη πιο αποτελεσματικά χάρη στις φυτικές της ίνες.

Η ρυζογκοφρέτα είναι κατά βάση πηγή υδατάνθρακα. Τι σημαίνει αυτό; Πως για να είσαι fitness-ly correct καλό είναι να τη συνδυάσεις με λαχανικά, φρούτα και πηγές πρωτεΐνης.

Είναι πηγή υδατάνθρακα και σαφώς ανταγωνίζεται το ψωμί ή τη φρυγανιά στο μενού της δίαιτάς σου. “Η ρυζογκοφρέτα μοιάζει αρκετά με τη φρυγανιά. Όμως, υπερτερεί ως προς τα υπόλοιπα είδη ψωμιού, στο γεγονός ότι προσφέρει λιγότερες θερμίδες”, αποθηκεύεται πιο εύκολα και αντέχει στο χρόνο χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση της.

Στα πλεονεκτήματα της σε σύγκριση με το ψωμί πρέπει να προσθέσεις πως δεν φτιάχνεται από σιτάρι και έτσι είναι πιο φιλικό για πολλές από εμάς εκεί έξω που δυσκολευόμαστε με τα σταρένια τρόφιμα. “Τέλος, περιέχει περισσότερο οξυγόνο, οπότε σε »φουσκώνει» πιο γρήγορα, σημείο θετικό στη μείωση του σωματικού βάρους”.

Να αντικαταστήσω το ψωμί με ρυζογκοφρέτα; Το ερώτημα είναι υποκειμενικό, αφού σημασία έχει να τρως κάτι που σου αρέσει και σε ευχαριστεί και στη γεύση, πέρα από τις θερμίδες που σου προσφέρει. Η αλήθεια είναι πως αν είσαι fan της ρυζογκοφρέτας, τότε για κάθε μια φέτα ψωμί, θα μπορείς να τρως 2 1/2 ρυζογκοφρέτες και να προσλαμβάνεις τις ίδιες θερμίδες.

 

 

ΣΣ-022

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές