ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ ΜΕ 100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Κωδικός: ΟΕ-101

9,82 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 30Χ35cm

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΟΣ 

Το  τουλπάνι είναι μια χειροποίητη  100%  βαμβακερή  σακούλα  που φτιάχνουμε φυτικό γάλα από όλους  τους  ξηρούς καρπούς όπως τα Αμύγδαλα , Φουντούκια , Καρύδια , Ηλιόσπορους  κ.α

Γάλα που παρασκευάζεται  μέσα σε 15 λεπτά χάρη στην  εύχρηστη σακούλα παρασκευής με το κορδόνι. Χωρίς να χύνεται  έξω το υλικό μας και με κορδόνι που μας εγγυάται  σίγουρο  στράγγισμα.

Με το τουλπάνι μπορούμε να φτιάξουμε και το δικό μας  φυτικό  τυρί από αμυγδαλόγαλο.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παρασκευή  Γάλα Αμυγδάλου

Υλικά :

  1. 1  Κούπα Αμύγδαλα ΒΙΟ
  2. 3-4  κούπες  νερό φιλτραρισμένο

  1. Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα μπολ  από βραδύς για  12  ώρες.

      (το ιδανικό είναι  1 κούπα αμύγδαλα  200γρ. και  3-4  κούπες νερό φίλτρου. 750ml. )

      Ανάλογα  πόσο  αραιό  η  παχύρευστο  το  θέλετε.

      Για το μούλιασμα το νερό θα πρέπει να  τα σκεπάζει ,ενώ τα αμύγδαλα μπορούν να 

      είναι  με  η  χωρίς φλούδα.

  1. Αφού μουλιάσουν τα αμύγδαλα πετάμε το νερό τα ξεπλένουμε και τα ρίχνουμε στο μπλέντερ, μαζί με 3-4 ποτήρια  φιλτραρισμένου νερού.
  2. Αφού είναι έτοιμο το γάλα αμυγδάλου το ρίχνουμε μέσα στην σακούλα παρασκευής  και πιέζουμε μέχρι να αφήσει όλα του τα υγρά.
  3. Αποθηκεύουμε το  γάλα αμυγδάλου  σε  γυάλινο   μπουκάλι  η βάζο  να κλείνει αεροστεγώς  για να μην υπάρχει  οξείδωση .  Διατηρείται στο ψυγείο για 3-4  ημέρες.

Παρασκευή τυρί αμυγδάλου

Υλικά :

1 κούπα αμύγδαλα καθαρισμένα και μουλιασμένα από βραδύς ( 12 ώρες το λιγότερο )

1 κούπα νερό χλιαρό

1 λεμόνι

3 κουταλιές διατροφική μαγιά 

3 κουταλιές λάδι καρύδας βιο.

1 σκόρδο  ( προαιρετικά ).

Όλα τα υλικά μας τα ανακατεύουμε  τα ρίχνουμε μέσα στο τουλπάνι σφιχτά δεμένο και επάνω σε στραγγιστήρι οπότε όλο το βράδυ να φύγουν τα υγρά του , θέλει  τουλάχιστον 12 ώρες  να γίνει η ζύμωση μέσα στο ψυγείο.

Για καλύτερη συντήρηση το αποθηκεύουμε σε ένα γυάλινο η ανοξείδωτο μπόλ με καπάκι αεροστεγώς.

Πλένουμε το τουλπάνι με τρεχούμενο νερό σχολαστικά και από τις  δύο πλευρές, το στραγγίζουμε το στεγνώνουμε και το αποθηκεύουμε για την επόμενη χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΕ-101

related products

Δημοφιλή προϊόντα