• Μειωμένη τιμή

ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ ΑΠΟ 100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Κωδικός: ΟΕ-101

13,09 €
9,82 € Έκπτωση 25%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 30Χ35cm  

Το  τουλπάνι είναι μια χειροποίητη  100%  βαμβακερή  σακούλα  που φτιάχνουμε φυτικό γάλα από όλους  τους  ξηρούς καρπούς όπως τα Αμύγδαλα , Φουντούκια , Καρύδια , Ηλιόσπορους  κ.α

Γάλα που παρασκευάζεται  μέσα σε 15 λεπτά χάρη στην  εύχρηστη σακούλα παρασκευής με το κορδόνι. Χωρίς να χύνεται  έξω το υλικό μας και με κορδόνι που μας εγγυάται  σίγουρο  στράγγισμα.

Με το τουλπάνι μπορούμε να φτιάξουμε και το δικό μας  φυτικό  τυρί από γάλα αμυγδάλου.

 

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

Παρασκευή  Γάλα Αμυγδάλου

Υλικά :

  1.  1  Κούπα Αμύγδαλα ΒΙΟ

  2. 3-4  κούπες  νερό φιλτραρισμένο

Εκτέλεση :

    1. Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα μπολ  από βραδύς για  12  ώρες.              (το ιδανικό είναι  1 κούπα αμύγδαλα  200γρ. και  3-4  κούπες νερό φίλτρου. 750ml.)  ανάλογα  πόσο  αραιό  η  παχύρευστο  το  θέλετε. Στο  μούλιασμα το νερό θα πρέπει να  τα σκεπάζει, ενώ τα αμύγδαλα μπορούν να είναι  με  η  χωρίς φλούδα.

    2. Αφού μουλιάσουν τα αμύγδαλα πετάμε το νερό τα ξεπλένουμε και τα ρίχνουμε στο μπλέντερ, μαζί με 3-4 ποτήρια  φιλτραρισμένου νερού.

    3. Αφού είναι έτοιμο το γάλα αμυγδάλου το ρίχνουμε μέσα στην σακούλα παρασκευής  και πιέζουμε μέχρι να αφήσει όλα του τα υγρά.

    4. Αποθηκεύουμε το  γάλα αμυγδάλου  σε  γυάλινο   μπουκάλι  η βάζο  να κλείνει αεροστεγώς  για να μην υπάρχει  οξείδωση . 

    5.  Διατηρείται στο ψυγείο για 2-3  ημέρες.                           .

Παρασκευή τυρί αμυγδάλου

1 κούπα νερό χλιαρό

1 λεμόνι

3 κουταλιές διατροφική μαγιά 

3 κουταλιές λάδι καρύδας βιο.

1 σκόρδο  ( προαιρετικά ).

Όλα τα υλικά μας τα ανακατεύουμε, τα ρίχνουμε μέσα στο τουλπάνι σφιχτά δεμένα και επάνω σε σουρωτήρι, οπότε όλο το βράδυ να φύγουν τα υγρά τους, θέλει  τουλάχιστον 12 ώρες  να γίνει η ζύμωση μέσα στο ψυγείο.

Για καλύτερη συντήρηση το αποθηκεύουμε σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ με καπάκι αεροστεγώς.

Πλένουμε το τουλπάνι με τρεχούμενο νερό σχολαστικά και από τις  δύο πλευρές, το στραγγίζουμε το στεγνώνουμε και το αποθηκεύουμε για την επόμενη χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΕ-101
Βαθμολογία 
ΝΟΥΛΗ ΣΤ. 2018-10-12

ΤΟΥΛΠΑΝΙ

ΚΑΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΤΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

Βαθμολογία 
ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΣΙΟΝΗ 2018-10-12

ΤΟΥΛΠΑΝΙ

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΛΑ ΑΜΗΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΜΗΓΔΑΛΟΥ ! ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΡΓΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΙΟ !

Βαθμολογία 
Χρυσούλα Γ. 2018-09-20

ΤΟΥΛΠΑΝΙ

Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια κάνω γάλα αμυγδάλου και τυρί αμυγδάλου , στραγγίζεται τέλεια χωρίς κόκκους αμυγδάλου,Είναι πολύ εύχρηστο επειδή έχει το κορδόνι και δεν σου φεύγει το υλικό.

Γράψτε την κριτική σας !

Παρόμοια προϊόντα

Καυτές προσφορές