• Μειωμένη τιμή

ΣΚΑΜΠΟ ΖΩΗΣ - LifeStool

Κωδικός: ΟΕ-131

80,75 €
69,44 € Έκπτωση 14%
με ΦΠΑ

Το μυστικό της υγείας ξεκινάει από το πεπτικό σύστημα και την σωστή στάση αφόδευσης στην τουαλέτα. Περισσότερα....

Χρώμα
Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

ΣΚΑΜΠΟ ΖΩΗΣ - LifeStool  - Σκαμπό τουαλέτας - toilet stool

Το μυστικό της υγείας ξεκινάει από το πεπτικό σύστημα και την σωστή στάση αφόδευσης στην τουαλέτα.

·         Το πεπτικό σύστημα είναι το  βασικότερο  θεμέλιο ενός υγιούς οργανισμού .

·         Το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα  εδράζουν στο πεπτικό.

·         Όταν καταρρέει το πεπτικό, καταρρέει και το ανοσοποιητικό  &  το νευρικό σύστημα.

·         Μετά την κατάρρευση του ανοσοποιητικού   συστήματος έρχονται η ασθένειες η κόπωση, συχνές λοιμώξεις, γρίπη, κρυολόγημα, αλλεργίες, τραύματα που κάνουν καιρό να επουλωθούν.

·         Μετά την κατάρρευση του νευρικού συστήματος έρχονται η κατάθλιψη, νευροπάθειες, συχνοουρία, ακράτεια, πονοκέφαλος.

·         Οι τοξίνες που συσσωρεύονται στο έντερο,  εξασθενούν το ανοσοποιητικό  σύστημα και σας αρρωσταίνουν.

·         Το LifeStool σας βοηθάει μέσω της σωστής αφόδευσης  να φεύγουν οι τοξίνες  μέσα από το πιο σημαντικό απεκκριτικό όργανο του ανθρώπου, που είναι το παχύ έντερο.

·         Το LifeStool δεν είναι μόνο ένα σκαλοπάτι για τουαλέτα, είναι το σκαλοπάτι  που θα σε ανεβάσει στο σωστό δρόμο προς την υγεία και την αποτοξίνωση του οργανισμού.

·     Το LifeStool κοστίζει όσο μια επίσκεψη σε ιατρό.

·         Ο πιο φθηνός τρόπος να απαλλαγείτε από προβλήματα υγείας που δεν φαντάζεστε.

·         Το LifeStool μετατρέπει  την λεκάνη σας, από ευρωπαϊκού τύπου σε τούρκικη.

·         Ο άνθρωπος από την  παλαιολιθική εποχή αφόδευε μόνο σε στάση ‘’Βαθύ Κάθισμα’’ και δεν παρουσίαζε προβλήματα  υγείας όπως του σύγχρονου Ευρωπαίου ανθρώπου.

Για πολλούς από εμάς είναι ταμπού να συζητάμε τις εντερικές μας κενώσεις, το ότι υποφέρουμε από δυσκοιλιότητα, φούσκωμα ή αιμορροΐδες.

Το ειδικό σχεδιασμένο  σκαμπό   LifeStool   δημιουργήθηκε για να βοηθάει  την ανακούφιση των εντερικών προβλημάτων, ενώ καθόμαστε στην λεκάνη τουαλέτας , καθώς ο κανονικός  τρόπος που την χρησιμοποιούμε  δεν διευκολύνει την κίνηση του εντέρου,  ο μυς  puborectalis  περιβάλλει και πνιγεί το ορθό και  αποτρέπει την αφόδευση, ενώ  όταν βρισκόμαστε σε κάθισμα  35  μοιρών,  ο μυς χαλαρώνει τελείως και επιτρέπει την  φυσική αφόδευση των κοπράνων .

Όταν το σώμα βρίσκεται  σε κατάσταση  πίεσης , εξαναγκάσουμε τα κόπρανα να περάσουν από τον μυοσωληναριακό μυ, και αυτό προκαλεί βλάβες με διάφορους τρόπους .

Η υπερβολική  πίεση που ασκείται με το  λάθος κάθισμα  ερεθίζει  τα αιμοφόρα αγγεία που περιβάλλουν το ορθό και μπορεί να οδηγήσει σε :

 Αιμορροΐδες

 Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

 Καρκίνος του  παχέος  εντέρου

 Διαταραχές του προστάτη

 Εκκολπωματίτιδα  

Ακράτεια  

Κολίτιδα

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες

Δυσκοιλιότητα

Ουρολοιμώξεις

και άλλες παθήσεις στην ευαίσθητη περιοχή του περινέου (κόλπος, ουρήθρα, πρωκτός), και άλλα που  συνδέονται με την λάθος στάση μας.

Επίσης το σώμα μας , ασκεί πίεση στη  λεκάνη,  προκαλώντας την αποδυνάμωση  και την αδυναμία της ουροδόχου κύστης. Επιπλέον, η υπερβολική εφίδρωση  θα προκαλέσει την εξασθένιση του μυοειδούς μυός, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ακράτεια.

Με το  κάθισμα  90 μοιρών  τα κόπρανα παραμένουν στο  έντερο, με αποτέλεσμα  να προκαλούν την συσσώρευση τους και να οδηγούν σε δυσάρεστη δυσκοιλιότητα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά τα κόπρανα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και μόλυνση εάν παραμείνουν στο έντερο για πολύ καιρό,  όπως  σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ( IB )  σκωληκοειδίτιδα, ασθένεια των εντέρων και ακόμη και καρκίνο του εντέρου.

Οι ασθενείς με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου έχουν τριπλάσιο κίνδυνο σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό για την εμφάνιση ισχαιμικής κολίτιδας.

Το παχύ έντερο, λόγω της λάθους στάσης  την ώρα της αφόδευσης, δεν αδειάζει όσο θα έπρεπε, συσσωρεύοντας τοξίνες. Έτσι οι τροφές παραμένουν εκεί, σαπίζουν και οι τοξίνες επιστρέφουν  στο σώμα δημιουργώντας μακροπρόθεσμα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εκεί τα κόπρανα συσσωρεύονται και δημιουργούν πλάκες, που επικάθονται στα εντερικά τοιχώματα και εκκρίνουν τοξίνες,  όπως η πτωμαΐνη  που είναι μια τοξική  αμίνη,  η οποία παράγεται από εντερικές ζυμώσεις (στο παχύ έντερο) βακτηριδίων όπως Escherichia coli.

Το  σκαμπό ζωής   LifeStool  είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να ανυψώνει τα πόδια, έτσι ώστε τα γόνατα να είναι ψηλότερα από τα ισχία όταν καθόμαστε και αυτό βοηθάει στο να ανοίγει ο ορθός και να γίνεται η αφόδευση ευκολότερη και αποτελεσματική χωρίς να μένουν κόπρανα στο έντερο που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές  βλάβες και επιπτώσεις στην υγεία.

Αποτέλεσμα, λάθος  στάση   στην τουαλέτα,  αρρώστιες  και  προβλήματα.

Τώρα, μια  μερίδα ατόμων ισχυρίζονται ότι η χρήση του   LifeStool   σκαμπό στη τουαλέτα βοηθάει σημαντικά στην εντερική κένωση.  Οι πελάτες συχνά αφήνουν σχόλια για το    LifeStool   πως με την καθημερινή χρήση του, έχουν βελτιωθεί αισθητά διάφορα προβλήματα.

Ποιότητα, Ασφάλεια και Στυλ  πρεσβεύουν  το    LifeStool    χάρη στην  μοντέρνα εμφάνιση .

Υπάρχει  σε τέσσερα χρώματα, όπως το λευκό,φυσικό, βέγκε και κερασιά,  δεν θα επηρεάσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας διότι με τα απαλά, στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά αγκαλιάζει την λεκάνη και δεν ενοχλεί .

Φτιαγμένο από κόντρα πλακέ  θαλάσσης  (συμήδα)  ανθεκτικό στον χρόνο, αδιάβροχο και ασφαλές .

Το   LifeStool   παρέχει άνεση και ασφάλεια τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Στο κάτω μέρος του σκαμνιού υπάρχουν  αντιολισθητικές τάπες σιλικόνης  που εξασφαλίζουν ότι το σκαμνί δεν θα ολισθήσει.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί με ένα νωπό πανί.

Η   LifeStool   εξασφαλίζει την ποιότητα  του προϊόντος της από άποψη ανθεκτικότητας,  παρακολουθώντας όλα τα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής.

Μέγιστη αντοχή  150 κιλά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ : liferight

 

ΟΕ-131
Βαθμολογία 
Αλεξάνδρα 2018-10-12

SKALOPATI WC

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ LIFERIGHT !!!

Βαθμολογία 
Μανώλης 2018-10-12

ΣΚΑΜΠΟ WC

Μετά απο ένα σοβαρό προβλημα υγείας που είχα (καρκίνο εντέρου) και μετά απο πολλές θεραπείες έψαχνα να βρώ μια λύση στη σωστή αφόδευση μέχρι που βρήκα το lifestool .Με βοήθησε στην σωστή στάση τουαλέτας γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν οργανισμό.είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι πολύ εξυπνα σχεδιασμένο και δεν ενοχλεί στο μπάνιο.Μπορεί να είναι λίγο ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του.

  • 1 από 1 άτομα θεωρούν χρήσιμη αυτήν την κριτική.
Βαθμολογία 
ΜΑΡΙΝΑ 2018-10-12

ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ WC

ΥΠΕΦΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ LIFESTOOL ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ LIFE RIGHT

  • 1 από 1 άτομα θεωρούν χρήσιμη αυτήν την κριτική.
Βαθμολογία 
Χρυσούλα Γ. 2018-09-20

ΣΚΑΜΠΟ ΖΩΗΣ

Μετά από πολλά χρόνια δυσκοιλιότητας δοκίμασα το lifestool η σωστή στάση του σώματος τελικά στον τρόπο αφόδευσης είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την υγεία.Πλέον μου είναι απαραίτητο καθημερινά.

Βαθμολογία 
Ευανθία 2018-09-03

Απίστευτο, φεύγουν οι αιμορροΐδες μου!!

Εδώ και 1,5 χρόνο ταλαιπωρούμαι πολύ με τις αιμορροΐδες.<br /> Έχω δοκιμάσει πολλές ιατρικές αγωγές που κουκουλώνουν το σύμπτωμα, αλλά όχι το πρόβλημα. Έτσι άρχισα να ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους στο διαδίκτυο. Μετά από έρευνα διάβασα κάπου για την σωστή στάση αφόδευσης,<br /> https://www.onmed.gr/ygeia/story/330462/poios-einai-o-sostos-tropos-afodefsis-oi-epistimones-apantoyn<br /> και ένα σκαμνί που υπόσχεται βελτίωση της υγείας. Δεν είχα και τίποτα άλλο να χάσω μετά από τις χούφτες χάπια που πείρα και έψαξα στην Ελλάδα να βρω κάποιο βολικό και όμορφο σκαμνί για να μην μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μου. Βρήκα ένα σκαμνί ζωής όπως το λένε και άρχισα να το χρησιμοποιώ. Μερά με την μέρα έβλεπα τέτοια βελτίωση που δεν το πίστευα. Σήμερα κλείνω τρεις μήνες που το χρησιμοποιώ και οι αιμορροΐδες μου έχουν υποχώρηση πάνω από 50% .<br /> Αύξησα και λίγο την διατροφή μου προς τα φρούτα και τα λαχανικά, περπατάω 15 - 20 λεπτά κάθε πρωί και περιόρισα τα κρέατα και τα γαλακτοκομικά.<br /> Πλέον το πιστεύω ότι σε λίγο θα είμαι τελείως υγιείς, χωρίς φάρμακα και χειρουργεία. Σώθηκα!!!

  • 1 από 1 άτομα θεωρούν χρήσιμη αυτήν την κριτική.

Γράψτε την κριτική σας !

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές