• Μειωμένη τιμή

ΣΟΔΑ ΠΟΣΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΓΛΟΥΤΕΝΗ 100gr

Κωδικός: ΔΤ-111

2,54 €
1,98 € Έκπτωση 22%
με ΦΠΑ
Ποσότητα

ΣΟΔΑ  ΠΟΣΙΜΗ ΧΩΡΙΣ  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ  &  ΓΛΟΥΤΕΝΗ 

Διατανθρακικό  νάτριο, σόδα 100% χωρίς αλουμίνιο χωρίς γλουτένη
Το όξινο ανθρακικό νάτριο (σόδα) ήταν γνωστό σε χρήση για πολλά χρόνια στη μαγειρική , αλλά υπάρχουν πολλα περισσότερα σε αυτό υπέροχο προιόν που πρέπει να γνωρίζουμε.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο μπορεί να ληφθεί εσωτερικά.

Έχει ευεργετική επίδραση στην αλκαλοποιήση του σώματος, εξουδετερώνει τα επιβλαβή οξέα και συμβάλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH του σώματός σας στο βέλτιστο επίπεδο.
Βοηθά τα νεφρά να απαλλαγούν από κρυστάλους συμβάλοντας έτσι στην μείωση του ουρικού οξέως καθώς και στην πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας μειώνοντας τον κίνδυνο να εμφανιστούν πέτρες στα νεφρά
Είναι ένα αντιόξινο και έχει ευεργετική δράση σε άτομα που υποφέρουν από καούρες στο στομάχι και δυσπεψία. Στην χρήση του ως αντιόξινο, θα πρέπει να το λαμβάνετε 1 έως 2 ώρες μετά τα γεύματα, με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.
Για καλύτερο αποτέλεσμα δεν πρέπει να το παίρνουμε αμέσως μετά το φαγητό γιατί θα εξουδετερώσει τα πεπτικά υγρά.

Χρήση: 1/2 κουταλάκι σόδας ημερησίως σε ένα ποτήρι νερό αφού το ανακατέψουμε καλά

Η πόσιμη σόδα χώρις γλουτένη λευκαίνει τα δόντια: μύθος ή αλήθεια;

Το βούρτσισμα των δοντιών με πόσιμη σόδα μπορεί να εξαλείψει τους λεκέδες στην επιφάνειά τους και να κάνει το χαμόγελό μας να δείχνει πιο λευκό.

Η πόσιμη σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για να αφαιρέσουμε από την επιφάνεια (αδαμαντίνη) των δοντιών λεκέδες που προκαλούνται από την κατανάλωση τσαγιού, καφέ και αναψυκτικών, καθώς και από το κάπνισμα. Η ανάμειξη πόσιμης σόδας με νερό απελευθερώνει τις ελεύθερες ρίζες από το μείγμα οι οποίες σπάζουν τα μόρια των ουσιών που έχουν προκαλέσει στο σμάλτο.

Γιατί να χρησιμοποιήσουμε πόσιμη σόδα για βούρτσισμα των δοντιών;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάνουν το βούρτσισμα με πόσιμη σόδα μια ελκυστική επιλογή. Κατ 'αρχάς γυαλίζει τα δόντια και τους δίνει μια πιο λευκή εμφάνιση. Δεύτερον, η πόσιμη σόδα καταπολεμά την κακή αναπνοή. Τέλος, η πόσιμη σόδα είναι φτηνή. Σε σύγκριση με άλλα λευκαντικά δοντιών, η μαγειρική σόδα είναι φθηνότερη, αν αναλογιστούμε μάλιστα πως ένα κανονικού μεγέθους κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 100 βουρτσίσματα.

Οδηγίες για το βούρτσισμα με πόσιμη σόδα

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να βουρτσίζουμε με πόσιμη σόδα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο σμάλτο των δοντιών.

α) πόσιμη σόδα σε μορφή σκόνης

1. Βρέχουμε την οδοντόβουρτσα με νερό και στη συνέχεια την βυθίζουμε στο σόδα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μαγειρική σόδα κολλά στις τρίχες της οδοντόβουρτσας.

2. Βουρτσίζουμε για 2 λεπτά.

3. Ξεπλένουμε με νερό για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα.

β) πόσιμη σόδα και ξύδι

1. Διαλύουμε τη σόδα, μια πρέζα αλάτι και μερικές σταγόνες λευκό ξύδι στο νερό.

2. Βουτάμε την οδοντόβουρτσα στο μίγμα και στη συνέχεια βουρτσίζουμε απαλά για  2 λεπτά.

3. Ξεπλένουμε την οδοντόβουρτσα με νερό και στη συνέχεια βουρτσίζετε τα δόντια ξανά με κανονική οδοντόπαστα.

γ) πόσιμη σόδα με οδοντόπαστα

1. Ανακατεύουμε τη σόδα με οδοντόπαστα και νερό για να σχηματιστεί μια πάστα.

2. Βουρτσίζουμε τα δόντια για 2 λεπτά.

3. Ξεπλένουμε με νερό.

ΔΤ-111

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές