ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - Enzymedica - Digest Gold with ATPro -240 capsules

Κωδικός: ΣΔ-131

155,87 €
με ΦΠΑ

Το Digest Gold περιέχει φυτικά πεπτικά ένζυμα που βοηθούν στην πέψη πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων.....

Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

ENZYMEDICA - DIGEST GOLD WITH ATPro -240 CAPSULES

Περιέχει

Το Digest Gold περιέχει φυτικά πεπτικά ένζυμα που βοηθούν στην πέψη πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων.

Η  κατοχυρωμένη πατέντα Thera-Blend™ της Enzymedica, είναι ένα σύμπλεγμα πολλαπλών ενζυμικών αλυσίδων που το καθιστά 6 φορές ταχύτερο και 3 φορές ισχυρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Επιπλέον των ενζύμων Lipases, Amylases, Proteases περιέχει και την ειδική Φαρμακοτεχνική-Βιοχημική Τεχνολογία ATPro™ που  παρέχει ATP, Συνένζυμο CoQ10, Κιτρικό Μαγνήσιο (Magnesium Citrate) και Άλφα Λιποικό Οξύ (ALA), για βέλτιστη πέψη και απορρόφηση.

Αναλυτικά

Τα ένζυμα είναι οι βασικοί παράγοντες της πεπτικής διαδικασίας μεγιστοποιώντας την απελευθέρωση των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων και μετατρέποντας τα θρεπτικά συστατικά σε ενέργεια απαραίτητη για κάθε λειτουργία του οργανισμού. Κατά την κατανάλωση ενός γεύματος, οι απαιτήσεις σε θρεπτικά ένζυμα αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του οργανισμού. Με το  σύγχρονο τρόπο ζωής και την περιβαλλοντική επιβάρυνση, ο οργανισμός μας καταπονείται για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις σε πεπτικά ένζυμα. Ο συνδυασμός ποιοτικά φτωχής τροφής, γρήγορων γευμάτων και ενζυμικής ανεπάρκειας επιπλέκουν το πρόβλημα, επιβάλλοντας τη χρήση συμπληρωμάτων πεπτικών ενζύμων. Το Digest Gold αντιπροσωπεύει την πιο επαρκή ποιοτική και αποτελεσματική φόρμουλα ενζύμων στην αγορά, ικανή να διασπά πρωτείνες, λίπη, φυτικές ίνες και υδατάνθρακες. Στη σύνθεσή του έχουν ενσωματωθεί συνεργικοί παράγοντες για να προωθήσουν τη βέλτιστη πέψη. Μία κάψουλα ανά γεύμα είναι συνήθως επαρκής για να αντιμετωπίσει την πλειονότητα των πεπτικών δυσλειτουργιών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του ειδικού κατοχυρωμένου μείγματος   Thera-blend™ της Enzymedica, είναι ένζυμα δραστικά σε όλο το γαστρεντερικό σύστημα διασφαλίζοντας την πλήρη πέψη των τροφών. Σε εργαστηριακές μελέρες αξιολόγησης της πεπτικής δραστικότητας σε σχέση με τον χρόνο, το μείγμα της Enzymedica  Thera-blend™ απέδειξε τριπλάσια ενζυμική δραστικότητα και εξαπλάσια ταχύτητα δράσης, από το σύνολο των αντίστοιχων ανταγωνιστικών προιόντων, παρέχοντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση.Η Ειδική Φαρμακοτεχνική-Βιοχημική Τεχνολογία ATPro™

ToDigestGoldείναι η πρώτη σε πωλήσεις στην Αμερική (USA) ενζυμική πεπτική φόρμουλα. Είναι τώρα υπερενισχυμένη με την τεχνολογία ATPro™ .Το αποκλειστικό αυτό μείγμα περιέχει ουσιώδη θρεπτικά συστατικά, που παρέχουν ATP αλλά και ενισχύουν την ενδογενή κυτταρική παραγωγή ATP. Αυτός ο αποκλειστικός συνδυασμός περιέχει ATP, Συνένζυμο CoQ10, Κιτρικό Μαγνήσιο (Magnesium Citrate) και Άλφα Λιποικό Οξύ (ALA), βελτιώνοντας την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και τη διαθεσιμότητα του υδροχλωρικού οξέος του στομάχου, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, τις ενεργειακές ανάγκες για την πεπτική διαδικασία. Συγκεκριμένα το Digest Gold τηςEnzymedica περιέχει  300,000,000 LCUs (διεθνείς μονάδες) ATP ανά κάψουλα.

Το μόριο ATP (Τριφωσφορική Αδενοσίνη) είναι το ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού. Παράγεται από όλα τα κύτταρα των ζωντανών οργανισμών και δρα σαν μπαταρία, παρέχοντας στο κύτταρο την απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται για κάθε ζωτική λειτουργία. Στην γαστρεντερική οδό, παίζει ένα σημαντικό ρόλο κλειδιού-ρυθμιστή. Ανάλογα με τα επίπεδά του, στέλνονται σήματα για την ολοκλήρωση της πεπτικής διαδικασίας, ρυθμίζοντας το γαστρικό pH (μέσω της συγκέντρωσης του HCL) καθώς και την έκκριση πεψίνης (πρωτεολυτικό ένζυμο). Ο ρόλος του ATP είναι επίσης ζωτικός στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών διαμέσου της κυτταρικής μεμβράνης.

Το ATP επιτρέπει την εκμετάλλευση του μέγιστου θρεπτικού φορτίου των τροφών που καταναλώνουμε. Σε ένα φρέσκο, μη μαγειρεμένο (ακατέργαστο) γεύμα (για παράδειγμα μια εμπλουτισμένη σαλάτα), περιέχονται 300,000,000 LCUs  διεθνείς μονάδες  ATP. Καθώς τα κύτταρά μας μπορούν να παράγουν ATP από τα συστατικά των τροφών, μειώνεται η απαιτούμενη ποσότητα παραγωγής ATP όταν το μόριο αποτελεί συστατικό ακατέργαστου γεύματος. Όταν η ισορροπία της κυτταρικής ενέργειας απειλείται να διαταραχθεί, τότε οδηγούμαστε σε μειωμένη απορρόφηση και κατανάλωση των θρεπτικών συστατικών. Αυτό συνεπάγεται χαμηλότερο ενεργειακό πηλίκο εξερχόμενο από τα κύτταρα και έτσι πολύ χαμηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης πεπτικών ενζύμων.

Ο συνδυασμός φυσιολογικής παρόδου της ηλικίας, η σωματική άσκηση, η κατανάλωση μαγειρεμένης και κατεργασμένης τροφής και η γήρανση οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ανάγκης για ATP, με αποτέλεσμα το σώμα μας να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Ως συνέπεια, ακόμα και άτομα που διάγουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής, συνήθως πλέον βιώνουν μια διαρκή κατάσταση ενεργειακής έλλειψης και κάποιες φορές ένα αίσθημα χρόνιας κόπωσης. Ένα πεπτικό συμπλήρωμα που εμπεριέχει ATP αλλά και συστατικά που προάγουν την κυτταρική παραγωγή του, βοηθά αποτελεσματικά στις προαναφερθείσες ανεπάρκειες.

Συνδυάζοντας ένα πλήρες φάσμα πεπτικών ενζύμων με την ATPro™ τεχνολογία, το Digest Gold παρέχει αξιοσημείωτη υποστήριξη της πεπτικής λειτουργίας και δικαίως παραμένει το πιο ισχυρό σκεύασμα πεπτικών ενζύμων στην αγορά.

Το Digest Gold είναι κατάλληλο για γαστοοισοφαγική παλινδρόμηση επιταχύνοντας την κένωση του στομάχου, για φούσκωμα μετεωρισμό και δυσπεψία, για διαταραχές της πέψης και δυσαπορροφήσεις σχετιζόμενες με παθήσεις του παγκρέατος, χειρουργικές επεμβάσεις στο έντερο και κυστική ίνωση και τέλος σε καταστάσεις όπου υπάρχουν αυξημένες διατροφικές ανάγκες του οργανισμού.

Δρα

Δρα σε ευρύ φάσμα του pH από 2-12  και είναι αποτελεσματικό σε όλο το μήκος του γαστρεντερικού σωλήνα.

Ενισχύει την πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών και φυτικών ινών,Βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και τη διαθεσιμότητα του υδροχλωρικού οξέος του στομάχου και ελαχιστοποιεί τις ενεργειακές ανάγκες για την πεπτική διαδικασία. 

Ενδείξεις

Λειτουργική δυσπεψία

Σύνδρομο δυσαπορρόφησης

Ευερέθιστο έντερο

Μετεωρισμός , φούσκωμα , αίσθημα βάρους

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Χειρουργική επέμβαση στον πεπτικό σωλήνα

       Παναφρικανική ανεπάρκεια

       Ατροφική γαστρίτιδα

       Κυστική ίνωση

        Δοσολογία

1 κάψουλα με κάθε γεύμα.

Ανάλογα με τις ανάγκες, μπορούν να ληφθούν περισσότερα.

Vegan και Kosher Caps

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Αυγό, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, αλάτι, σακχαρόζη, σόγια, σιτάρι, ζύμη, καλαμπόκι, γλουτένη, πατάτα, ρύζι, συνθετική γεύση ή χρωματισμό.

Η Enzymedica δεν χρησιμοποιεί συστατικά που προέρχονται από τη βιοτεχνολογία.

Κρατήστε το σφραγισμένο σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

ΣΔ-131

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές