• Μειωμένη τιμή

Ω3 ΦΥΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΓΗ 60s

Κωδικός: ΣΔ-110

25,21 €
22,94 € Έκπτωση 9%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

Το Nuique Algae Omega 3 είναι μια πλούσια πηγή EPA και

DHA, συλλέγοντας λάδι Ωμέγα 3 απευθείας από φύκια.

Περιγραφή προϊόντος :

NuIQue, μία από τις πρώτες εταιρείες που παράγουν και πωλούν ωμέγα 3 που προέρχεται από φύκια αλγών.

Το  υψηλό συμπύκνωμα EPA και DHA Oil   καλλιεργείται φυσικά σε ένα καθαρό  ταξινομημένο περιβάλλον με καθαρό, φιλτραρισμένο νερό, εξασφαλίζοντας ότι το Vegan Omega 3 Oil  είναι άοσμο χωρίς τοξίνες, ακαθαρσίες και βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, 
το αρσενικό, μόλυβδος, κάδμιο, όπου δεν αφαιρείται από τη θάλασσα. Έτσι καθιστώντας τα nuIQue  ασφαλή, οικολογικά και βρώσιμα.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι, εκτός από την εξάντληση των αποθεμάτων ιχθύων, η κατανάλωση ψαριών περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει περισσότερη βλάβη παρά καλό.

Συστατικά:

99% λάδι από φύκια, έλαιο υψηλού ελαίου Helianthus Annuus με λεκιθίνη, εκχύλισμα δενδρολίβανου. Αντιοξειδωτικά (τοκοφερόλες και παλμιτικό ασκορβύλιο). Γαλακτοποιημένη κάψουλα γέλης χωρίς γλουτένη.

    DHA - Δοκοσαεξαενοϊκό οξύ - 411,25 mg
    ΕΡΑ - Εικοσαπεντανοϊκό οξύ - 232,5 mg
    DPA - Δοκοσαπεντανοϊκό οξύ - 70 mg

 

Τι είναι τα ω-3 λιπαρά οξέα και ποια είναι η σημασία τους για τον οργανισμό;

Τα ω-3 λιπαρά είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με ένα διπλό δεσμό στο 3ο άτομο άνθρακα από το τέλος με κυριότερο εκπρόσωπο το α-λινολενικό οξύ (ALA). Ανήκουν στα απαραίτητα λιπαρά οξέα, που σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει και βασίζεται στις τροφές για την πρόσληψή τους. Τα ω-3 λιπαρά έχουν σημαντικές λειτουργίες στον οργανισμό όπως τη μείωση της συγκόλλησης των αιμοπεταλίων (που προωθεί το σχηματισμό θρόμβων), τον έλεγχο της ανεξέλεγκτης διαίρεσης των κυττάρων (που μπορεί να οδηγήσει σε καρκινογένεση), την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Επίσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μείωση της φλεγμονής και την προστασία από διάφορες παθήσεις στις οποίες διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο όπως τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τηνπροστασία του καρδιαγγειακού συστήματος και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος με συμμετοχή στη μνήμη, τη μάθηση και προστατευτικό ρόλο σε παθήσεις όπως η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή. Συναγωνίζονται σε πολλές δράσεις τους τα ω-6 λιπαρά τα οποία ανήκουν επίσης στα απαραίτητα λιπαρά οξέα. Στη διατροφή πρέπει να γίνεται προσπάθεια να λαμβάνονται και τα δύο με την αναλογία ω-6/ω-3 να είναι στο 3:1. Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα στην πρόσληψη ω-6 γιατί υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες στα φυτικά έλαια και λιπαρές τροφές, ενώ προσοχή χρειάζεται στην επαρκή λήψη ω-3 λιπαρών οξέων.

Το α-λινολενικό οξύ (ALA) μετατρέπεται στο σώμα στα λιπαρά εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA), στεαριδονικό οξύ (SDA) και δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHΑ), λιπαρά με ουσιαστική σημασία σε διάφορες λειτουργίες του οργανισμού, σε αναλογίες που ποικίλουν και επηρεάζονται από γονιδιακούς παράγοντες, φύλο, ηλικία, το κάπνισμα, χρόνιες νόσους, διατροφή πλούσια σε ω-6, και υπερβολική πρόσληψη λιπαρών στη διατροφή.

Ποιες είναι η πηγές ω-3 λιπαρών στη φυτοφαγική διατροφή;

1) Πηγές α-λινολενικού οξέος (ALA): λιναρόσπορος και λινέλαιο, σπόροι και έλαιο chia, σπόροι κάνναβης και κανναβέλαιο, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, καρύδια και καρυδέλαιο, σόγια και σογιέλαιο.

2) Πηγές εικοσιπεντανοϊκού οξεός (EPA) και δόκοσαεξανοϊκού οξέος (DHA): μικροάλγη, φύκια, συμπληρώματα διατροφής με EPA/DHA για vegans.

Γιατί τα συμπληρώματα ελαίου των αλγών και όχι τα συμπληρώματα ιχθυελαίου;

Τα τελευταία χρόνια οι θάλασσες και τα ψάρια μας έχουν μολυνθεί. Παρόλο που συνιστάται να τρώμε 2 φορές λιπαρά ψάρια την εβδομάδα, τα ψάρια έουν  μολυνθεί  από τα PCB  βαρέα μέταλλα και τοξίνες. 

NuIQue Vegan Algae Omega 3 καλλιεργείται σε ελεγχόμενες συνθήκες μακριά από τη θάλασσα. 

Δεν επηρεάζει το περιβάλλον, τα αποθέματα ιχθύων ή τα τρόφιμα που καταναλώνουν.

Δεν υπάρχουν βαρέα μέταλλα  ή μολυσματικά φυτοφάρμακα  μέσα στο λάδι φυκιών μας, καθιστώντας την, την καθαρότερη και πιο φυσική μορφή EPA & DHA.

 

Πού αποθηκεύεται το Omega 3;

 

Στον εγκέφαλο, τα μάτια και την καρδιά.

 

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν μακράς αλυσίδας Omega 3 EPA & DHA, πρέπει να το πάρουν από τη διατροφή τους καταναλώνοντας είτε λιπαρά ψάρια είτε ένα συμπλήρωμα  ελαίου άλγης.

 

Τα φύκια είναι η πηγή των βασικών λιπαρών οξέων μακράς αλυσίδας (PUFA's) και τα ψάρια λαμβάνουν ωμέγα 3 από τη διατροφή τους από τα φύκια. Όταν δημιουργήσαμε το NuIQue Vegan omega 3, πήγαμε κατευθείαν στην πηγή και παρακάμψαμε τα ψάρια.

 

Στο μέλλον χωρίς αμφιβολία, τα  Ωμέγα 3 θα πρέπει να προέρχεται από άλγη, γιατί;

 

Είναι καθαρό, ανόθευτο και 100% φυσικό, το nuIQue Omega 3 είναι εγγυημένο ότι είναι απαλλαγμένο από τοξίνες, βαρέα μέταλλα και PCB, επειδή καλλιεργείται σε ελεγχόμενη φαρμακευτική μονάδα, μακριά από τη θάλασσα. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι για την υψηλότερη ποιότητα και καθαρότητα του ελαίου των φυκιών μας χωρίς να χρειάζεται να πάρουν ένα ιχθυέλαιο.

 

NuIQue EPA & DHA Το Vegan, το Ωμέγα 3 της χορτοφαγίας, είναι φυσικά χαμηλό σε ωμέγα 6 που παρέχει ένα υψηλό συμπύκνωμα Omega 3 DHA EPA ανά 2 κάψουλες, σε μια καθημερινή δόση εύκολης κατάποσης.

 

NuIQuea καλή επιλογή όταν επιλέγετε μια χωρίς  ψάρια Omega 3,  απευθείας από την πηγή των φυκιών, διατηρήσιμη και καλλιεργηθείσα σε ένα ελεγχόμενο μη ρυπανθέν περιβάλλον.

 ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ

Γνωρίζουμε ότι τα ψάρια περιέχουν επιβλαβή επίπεδα βαρέων μετάλλων, όπως ο υδράργυρος, μαζί με μολύβδους PCB ( πολυχλωριωμένα διφαινύλια ) ή διοξίνες, από τα οποία αυτά μπορεί να είναι επιβλαβή για το αναπτυσσόμενο έμβρυο, καθώς και για την μέλλουσα μαμά, εάν καταναλώνονται σε υψηλές δόσεις.

 

Η υψηλή δόση DHA είναι μια σωστή επιλογή για έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες. Καλό για το μωρό, καθώς μπορείτε να τρυπήσετε την κάψουλα και να πιέσετε το λάδι των φυκών απευθείας σε φαγητό ή ποτό. 

 

nuIQue Vegan Omega 3 είναι:

 

Υψηλής αντοχής EPA & DHA χωρίς  ψάρια θαλάσσης, μόνο από τα φύκια

Εγκρίθηκε από την  Vegan και την χορτοφαγική κοινότητα.

 

Πλήρως βρώσιμα

 

Χωρίς βαρέα μέταλλα, PCB

 

Το 45% του εγκεφάλου μας αποτελείται από DHA, ένα από τα απαραίτητα λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας Ωμέγα 3.

 

Τα μεγάλα  νέα που υπάρχουν  τώρα, είναι  να διασφαλίσετε ότι κάθε μέλος της οικογένειας, από ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο μέχρι τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς μας παίρνει Ωμέγα 3 από άλγη.

 

Παρόλο που χρειαζόμαστε αυτά τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για ανάπτυξη, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει , πρέπει να το πάρουμε από άλλες πηγές.

 

Παραδοσιακά, αυτό έπρεπε να προέρχεται από ψάρια, όπως ήταν μόνο τα τελευταία χρόνια που καθορίζεται ότι τα ψάρια δεν παράγουν  το δικό τους DHA και EPA, αλλά από πού παίρνουν τα ψάρια τα ωμέγα 3;

 

Παρακάμπτοντας το ίδιο το ψάρι και πηγαίνοντας κατευθείαν στην πιο φυσική πηγή των EPA και DHA - Algae - εξασφαλίζει ότι παράγεται η καθαρότερη μορφή Ωμέγα 3. Καλλιεργούμενη με βιολογικά ελεγχόμενες συνθήκες, γνωρίζετε και έχετε τη διαβεβαίωση ότι το προϊόν μας είναι 100% ασφαλές.

100% χωρίς κινδύνους, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

 

Δόσεις, Αποθήκευση & Κατανάλωση

Δοσολογία

 

Μωρά  έως παιδιά 15 ετών 1 x Κάψουλα την ημέρα

 

Από 15 ετών  +  μέχρι 2 - 6 κάψουλες την ημέρα

Προειδοποίηση: Αποφύγετε την παροχή μωρών και μικρών παιδιών σε κάψουλες, καθώς μπορεί να  δυσκολεύονται να τις καταπιούν, (τρυπήστε μια κάψουλα και προσθέστε 1/2 λάδι σε τροφή)

Μην πάρετε το Omega 3 εάν παίρνετε κάποιο «φάρμακο αραίωσης αίματος». Πάντοτε συμβουλευτείτε πρώτα τον γενικό / υγειονομικό σας σύμβουλο.

 

 

Αποθήκευση:

 

Η ωμέγα 3 μπορεί να επηρεαστεί από τον αέρα, το φως, τη θερμότητα και την υγρασία. Μόλις εγκλωβισθεί είναι πολύ σταθερό σε θερμοκρασία δωματίου και μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα ντουλάπι. Εάν ζείτε σε ένα ζεστό κλίμα όπως η Μέση Ανατολή και σκοπεύετε να φυλάξετε τα μπουκάλια για μεγάλες χρονικές περιόδους, μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε τα μπουκάλια στο ψυγείο. Η ψύξη δεν θα προκαλέσει καμιά βλάβη στο λάδι.

 

Πώς κρατάτε το λάδι χωρίς οξείδωση;

Κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας ελέγχεται από την αρχική παραγωγή φυκιών στην αποθήκευση και την ενθυλάκωση του ελαίου, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του ελαίου και των ενεργών συστατικών του. Όταν φυλάσσεται και εγκαψουλώνεται, το λάδι ξεπλένεται κάτω από  ένα στρώμα αζώτου για να αποτραπεί η παρεμβολή αέρα στο λάδι. Η βιταμίνη Ε προστίθεται επίσης ως φυσικό συντηρητικό και αντιοξειδωτικό και οι κάψουλες είναι επίσης ελεύθερες από φυσαλίδες αέρα.

Κατανάλωση:

Είναι καλύτερο να παίρνετε τις κάψουλες μετά από ένα γεύμα για να βοηθήσετε στην πέψη του ελαίου. Μπορείτε επίσης να τρυπήσετε  μια κάψουλα  και να πάρετε το έλαιο από το στόμα, ή να το προσθέσετε σε τρόφιμα όπως το γιαούρτι.

Κατοικίδια ζώα και ωμέγα 3

Το λάδι των αλγών είναι επίσης κατάλληλο για κατοικίδια ζώα, καθώς επωφελούνται από τα Ω3. Ακριβώς τρυπήστε μια κάψουλα και προσθέστε κάποιο λάδι στο φαγητό τους ή απλώς προσθέστε τις κάψουλες εάν μπορούν να τα φάνε ολόκληρα.

 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ

Στην LifeRight αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος στο οποίο εργαζόμαστε και ζούμε.

Αυτός είναι ο λόγος που συνεργαζόμαστε με εταιρίες όπως η NuIQue που σέβεται τον άνθρωπο  και τον πλανήτη. 
Αναγνωρίζουμε επίσης την ευθύνη  να φροντίζουμε τον πλανήτη μας, διατηρώντας την ομορφιά και τους πόρους του για όλες τις μελλοντικές γενιές. 

ΣΔ-110
2019-01-15
Βαθμολογία 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝ. 2018-10-12

ομεγα 3

οτι καλυτερο για εμαν πρωσοπηκα ! ΜΠΡΑΒΟ life right !!! ΚΑΨΟΛΕΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ΟΜΕΓΑ 3 ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΧΘΥΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ !! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ !!!!

Βαθμολογία 
Μαίρη Γιαλ. 2018-08-28

ωμέγα 3 απο φύκια τέλειο !

Είναι ότι καλύτερο έχω πάρει, άψογη εξυπηρέτηση !!

Γράψτε την κριτική σας !

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές