• Μειωμένη τιμή

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - ENZYMEDICA Repair Gold 120 caps

Κωδικός: ΣΔ-130

92,17 €
84,79 € Έκπτωση 8%
με ΦΠΑ

Το Repair Gold είναι το πιο ισχυρό μείγμα ενζύμων που έχουν σαν στόχο τους την αύξηση της κυκλοφορίας και την επιτάχυνση της αποκατάστασης της υγείας. Περισσότερα........

Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - ENZYMETICA Repair Gold 120 capsules

.

 Enzymedica Repair Gold: 

Το σώμα εδώ και χιλιάδες χρόνια αυτοπροστατευόταν μέσα από μια διαδικασία συχνά παρεξηγημένη, την φλεγμονώδη διαδικασία. Στην πραγματικότητα υπάρχουν ωφέλιμες φλεγμονές που συμβαίνουν διαρκώς με σκοπό την ίαση, την επισκευή και τον καθαρισμό του σώματος. Αντίθετα η φλεγμονή που θα γίνει χρόνια δημιουργεί ασθένειες που μπορεί ακόμη και να απειλήσουν τη ζωή. 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να υποστηρίξουμε την ήπια φλεγμονή ενώ ταυτόχρονα θα μειώσουμε τα επιζήμια αποτελέσματα της χρόνιας φλεγμονής; Repair Gold.

Το Repair Gold είναι το πιο ισχυρό μίγμα ενζύμων που έχουν σαν στόχο τους την αύξηση της κυκλοφορίας και την επιτάχυνση της αποκατάστασης της υγείας.

Οι πρωτεάσεις που περιέχουν πέπτουν πρωτεϊνες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, απομακρύνουν ανεπιθύμητα παθογόνα και τοξίνες καθώς και ξένα σώματα και κατάλοιπα.

Αυτή η δράση του Repair Gold μειώνει τα αρνητικά αποτελέσματα της επιζήμιας φλεγμονής.

Τα ένζυμα στο Repair Gold μπορούν να βοηθήσουν με την επισκευή των τριχοειδών, να επιταχύνουν την ανάκτηση των ιστών και των μυών, να μειώσουν τους μώλωπες και το οίδημα, να μειώσουν την ενόχληση στις αρθρώσεις, να υποστηρίξουν το καρδιαγγειακό και να αυξησουν την κυκλοφορία, παράγοντες που όλοι μαζί συντελούν στην ταχύτερη αποκατάσταση.

Η ειδική του σύνθεση περιέχει τα πρωτεολυτικά ένζυμα πρωτεάση, βρομελίνη, παπαϊνη και καταλάση σε μια πρωτοποριακή κάψουλα στοχευμένης αποδέσμευσης ώστε να διασφαλισθεί η βέλτιστη κατανομή.

Το Repair Gold σχεδιάστηκε ώστε να δρα συνεργικά με τους ανανεωτικούς μηχανισμούς του σώματός μας. Επιπλέον η προσθήκη Σερραπεπτάσης παρέχει φυσιολογική αντιφλεγμονώδη δράση και καρδιαγγειακή υποστήριξη. Το Repair Gold μπορεί να λαμβάνεται πριν και μετά από μια επίπονη άσκηση για να προάγει και να επιταχύνει τη φυσιολογική αποθεραπεία και ανάκαμψη.

Τα ένζυμα από τροπικά φυτά όπως η βρομελίνη (από τον ανανά) και η παπαϊνη (από την παπάγια) έχουν επιστημονικά και ιστορικά καταξιωθεί για τη δράση τους στη φυσιολογική φλεγμονώδη αντίδραση και τη βελτίωση της κυκλοφορίας. Επίσης έρευνες απέδειξαν την ευεργετική δράση των ενζύμων τροπικών φυτών στη λειτουργία των αρθρώσεων.

Περιέχει Serrapeptase για επιπλέον υποστήριξη

 

 

Bromelain

1200 GDU

**

Το μίγμα της πρωτεάσης Thera

130.000 HUT

**

Το μίγμα αμυλάσης Thera

8.000 DU

**

Καταλασης

100 Baker

**

Παπαΐν

3.000.000 PU

**

Σεραπεπτάση

80.000 SPU

**

Το μίγμα λιπάσης Thera

690 FCCFIP

**

**Ημερήσια Τιμή δεν έχει καθοριστεί

·     

·        Οδηγίες χρήσης:

·       2 κάψουλες 3 φορές ημερησίως τουλάχιστον 1 ώρα πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα. Το Repair Gold μπορεί να λαμβάνεται μετά από εξαντλητική εργασία για αποκατάσταση. Περισσότερες κάψουλες μπορούν να ληφθούν αν χρειάζεται. Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Οδηγίες χρήσης:

 

·       Αλλα συστατικά

·       100% χορτοφαγική κάψουλα   VEGAN Caps κατάλληλες αποκλειστικά για χορτοφάγους (κυτταρίνη-νερό).

 

·        Δεν περιέχει : Αυγό,  γαλακτοκομικά, συντηρητικά, αλάτι, σακχαρόζη, σόγια, σιτάρι, μαγιά, καρύδια, καλαμπόκι, γλουτένη, καζεΐνη, πατάτα, ρύζι, συνθετικές αρωματικές ή χρωστικές ουσίες,τεχνητά χρώματα ή γεύσεις.

·       VEGAN  - Το Enzymedica δεν χρησιμοποιεί συστατικά που παράγονται με βιοτεχνολογία.

·       (Αποτελεσματική Λειτουργία Μυών & Αρθρώσεων) 

 

·       Προωθεί την υγιή κυκλοφορία

·       Διατηρεί την υγεία των μυών, των ιστών και των αρθρώσεων

·       Χορτοφαγική & vegan φόρμουλα

 

·        Προειδοποιήσεις 
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. 

 

 

ΣΔ-130

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές