• Μειωμένη τιμή

Arichol EPSILON HEALTH (μείωση χοληστερίνης)

Κωδικός: ΣΔ-120

12,85 €
12,21 € Έκπτωση 5%
με ΦΠΑ

 Το Epsilon Health Arichol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης, των τριγλυκεριδίων, και της ομοκυστείνης στο πλάσμα, προσφέροντας προστασία στο καρδιαγγειακό σύστημα.

   Περιέχει μια σειρά δραστικών διατροφικών συστατικών όπως η μαγιά κόκκινου ρυζιού (red yeast rice), το συνένζυμο Q10, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και φυτικά... Περισσότερα

Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτο

 

 

Arichol Epsilon Health 30 δισκία

Το Epsilon Health Arichol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης, των τριγλυκεριδίων, και της ομοκυστείνης στο πλάσμα, προσφέροντας προστασία στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Περιέχει μια σειρά δραστικών διατροφικών συστατικών όπως η μαγιά κόκκινου ρυζιού (red yeast rice), το συνένζυμο Q10, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, και φυτικά εκχυλίσματα από σπόρους σταφυλιού (grape seed - OPCs) και φύλλα ελιάς (Olive leaf), δρουν σαν ισχυρά αντιοξειδωτικά προστατεύουν το ενδοθήλιο από τη δημιουργία θρόμβων και αρτηριοσκλήρωσης

Η μαγιά του κόκκινου ρυζιού (Red Yeast Rice) περιέχει τη δραστική ουσία monacolin K που έχει δράση παρόμοια με αυτή των στατινών, χωρίς όμως τις παρενέργειες τους.

 Βοηθά στη μείωση της ολικής και της κακής LDL χοληστερίνης, όπως επίσης και των τριγλυκεριδίων. Το αντιοξειδωτικό συνένζυμο Q10 έχει καρδιοπροστατευτική δράση, συνεισφέρει στη παραγωγή ενέργειας στο σώμα και επιπλέον είναι σημαντική η λήψη του από άτομα που λάμβαναν στατίνες, καθώς η χρήση αυτής της κατηγορίας φαρμάκων μειώνει τα επίπεδά του.

 

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ειδικότερα ο συνδιασμός φολικού οξέος, βιταμίνης Β6 και βιταμίνης Β12 βοηθούν σημαντικά στη μείωση της ομοκυστείνης. Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα εμπλέκονται ως αιτιολογικοί παράγοντες στη δημιουργία αρτηριοσκλήρυνσης και επίσης σχετίζονται με την αυξημένη επικινδυνότητα δημιουργίας καρδιαγγειακών παθήσεων. 

 

Το Epsilon Health Arichol είναι κατάλληλο για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση των αυξημένων επιπέδων χοληστερίνης, όπως επίσης για τη προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Ειδικό Συμπλήρωμα διατροφής με Monakolin K με κόκκινη μαγιά ανεπτυγμένη σε ρύζι, συνένζυμο Q10, εκχύλισμα σταφυλιών και καρπών ελιάς και βιταμίνες χρήσιμο για την διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα (TC & LDL) και με φολικό οξύ το οποίο συμβάλλει στην ελάττωση των επιπέδων της ομοκυστεΐνης στο πλάσμα. Μονακολίνη Κ από κόκκινη μαγιά ρυζιού. Συνένζυμο Q10. Εκχύλισμα σταφυλιών και καρπών ελιάς. Βιταμίνες Β. Χρήση: 1 δισκίο ημερησίως κατά προτίμηση το βράδυ μετά το φαγητό. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Συγκεκριμένα, συμβάλει στην:

·       προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό stress (Εκχύλισμα καρπών ελιάς και σταφυλιού) και στην

·       Eλάττωση των επιπέδων της ομοκυστεϊνης (Φολικό οξύ)

·       Έχει Αντιοξειδωτική δράση και προστασία των γραμμωτών μυών (Συνένζυμο Q10 και βιταμίνες Β)

 

Οδηγίες χρήσης:

1 δισκίο ημερησίως κατά προτίμηση το βράδυ μετά το φαγητό.

 

Κατασκευαστής

Epsilon Health (Ειδικά Συμπληρώματα)

 

 

 

ΣΤΗΝ LifeRight ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑRICHOL ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ OMEGA-3 ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΓΗ +

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΜΕ Β12

.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ :

 Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟ 253 mg/dl  ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ 181 mg/dl  

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ !!!!

(ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ)

 

Αποποίηση Ευθυνών

Εάν ψάχνετε ανακούφιση σε κάποιο πρόβλημα υγείας, αναζητήστε επαγγελματία υγείας γιατί οι πληροφορίες σε αυτό το ιστολόγιο δεν μπορούν αλλά και δεν προορίζονται για να τον αντικαταστήσουν.

Λόγω του ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, εάν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πριν χρησιμοποιήσετε το
Arichol, συζητήστε με έναν επαγγελματία υγείας.

Οι πληροφορίες στο παρόν ιστολόγιο δεν συνιστούν θεραπείες, ούτε διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής. Ακολουθήστε τις συμβουλές του ιατρού σας. Οι πληροφορίες στο παρόν ιστολόγιο δεν αποτελούν δέσμευση για οποιαδήποτε θεραπευτικά αποτελέσματα αλλά ούτε και ιατρική σύσταση για οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία από έναν επαγγελματία υγείας. 

Το παρόν ιστολόγιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ιατρικής καθοδήγησης, διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε πάθησης ή διαταραχής. Οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα για τα προσωπικά τους προβλήματα υγείας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας, θα πρέπει να απευθύνεστε στον ιατρό σας ή σε άλλους φορείς Υγείας.

Το παρόν ιστολόγιο δεν παρέχει καμία εγγύηση, ούτε ρητή ούτε σιωπηρή σχετικά με την ακρίβεια, την πληρότητα, ή τη χρησιμότητα των πληροφοριών που περιέχει και δεν αναλαμβάνει κανέναν απολύτως κίνδυνο για τη χρήση αυτών.

Οι αναγνώστες να συμβουλεύονται έναν ιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας πριν από τη λήψη (ή μη λήψη) οποιονδήποτε αποφάσεων που σχετίζονται με θέματα υγείας, τώρα ή στο μέλλον. Με τη χρήση αυτού του ιστολογίου συμφωνείτε ότι ούτε το παρόν ιστολόγιο ούτε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο τυχόν προβληθεί δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε απόφαση ή ενέργεια λάβετε (ή δεν λάβετε) βάσει των πληροφοριών που παρουσιάζονται σε αυτό το ιστολόγιο. 

Το παρόν ιστολόγιο δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που περιέχει είναι πλήρεις και ακριβείς και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες παρέχονται ως ενημέρωση και ο μόνος βάσιμος λόγος για να χρησιμοποιήσει κάποιος το
Arichol είναι για να στηρίξει την ομαλή και υγιή λειτουργία του οργανισμού. Το Arichol ΔΕΝ είναι φάρμακο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως φάρμακο αλλά μόνο ως συμπλήρωμα διατροφής. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είστε έγκυος ή σε γαλουχία ή εάν είστε κάτω από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών, συμβουλευτείτε ένα ιατρό πριν χρησιμοποιήσετε το Arichol.

ΣΔ-120

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καυτές προσφορές