σε

10 σίγουρα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει

10  σίγουρα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει 7

Επιπλέον, ακόμα και στις περιπτώσεις που προσπαθεί κάποιος να κρύψει το ενδιαφέρον που νιώθει για κάποιον άλλο, υπάρχουν 10 σημάδια που θα σας κάνουν να καταλάβετε χωρίς δυσκολία, αν τελικά του αρέσετε ή όχι, ακόμα και αν ο ίδιος δεν το έχει πάρει καν χαμπάρι…

Το κείμενο απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά 9 από τα 10 σημάδια εφαρμόζουν και στα δυο φύλα. Το αίσθημα του έρωτος άλλωστε είναι ένα και το αυτό και δεν κάνει διακρίσεις.

Όταν κάποιος σας χαρίζει το πιο ζεστό του χαμόγελο, τότε είναι πολύ πιθανό να του αρέσετε. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του, τότε δοκιμάστε να του χαμογελάσετε κι εσείς (αν σας αρέσει εξίσου) και αυτό θα του δώσει το θάρρος να κάνει το πρώτο βήμα και να έρθει να σας μιλήσει. Αν έχετε ωστόσο τη διάθεση, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και δείτε το χαμόγελό του να φτάνει μέχρι τα αυτιά.

Οι ντροπαλοί άντρες δεν φλερτάρουν εύκολα, αλλά υπάρχει ένας τρόπος να καταλάβετε αν τους αρέσετε ή όχι και αυτός είναι η ίδια η ντροπή τους. Όταν ένας άντρας κοκκινίζει από ντροπή όταν βρίσκεται κοντά σας, αυτό είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι του αρέσετε και ότι θέλει να σας φλερτάρει, αλλά οι ντροπές του δεν τον αφήνουν. Μπορείτε είτε να τον διευκολύνετε, είτε να απολαύσετε το θέαμα ενός άντρα με κόκκινα -από τη ντροπή- μάγουλα.

10  σίγουρα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει 9

Οπτική επαφή έχουμε τις περισσότερες φορές όταν κουβεντιάζουμε με κάποιον, καθώς τα μάτια είναι ένα μέσο επικοινωνίας. Όταν όμως το βλέμμα κάποιου σας ακολουθεί περισσότερο από το συνηθισμένο, περισσότερο, δηλαδή, απ’ ότι σας ακολουθεί το βλέμμα ενός φίλου σας, τότε είναι πολύ πιθανό να σας φλερτάρει. Όσο πιο επίμονο, μάλιστα, το βλέμμα, τόσο περισσότερο του αρέσετε.

Το να κάνει κάποιος κάτι που κάνετε κι εσείς, είτε γίνεται ασυνείδητα, οπότε μάλλον του αρέσετε, αφού δεν μιμούμαστε ποτέ κάτι που δεν το βρίσκουμε ενδιαφέρον, είτε γίνεται συνειδητά, για να σας κάνει να τον προσέξετε, είναι ένας τρόπος φλερτ που δύσκολα γίνεται αντιληπτός ομολογουμένως. Αν γελάει με τα αστεία που γελάτε κι εσείς ή πίνει το ποτό που πίνετε κι εσείς, τότε, αν και είναι πολύ πιθανό να μην το έχει καταλάβει καν ο ίδιος, του αρέσετε και πολύ μάλιστα.

Αν η στάση του σώματος του είναι με τα χέρια στους γοφούς τους ή κρεμάει τους αντίχειρές του από τις θηλιές του τζην του, τότε σου αρέσετε. Με αυτό τον τρόπο, προσπαθεί να σας δείξει ότι η αντρική του αυτοπεποίθηση είναι σε υψηλά επίπεδα και θέλει να αναγνωρίσετε η ίδια ότι είναι ο ιδανικός άντρας για εσάς.

10  σίγουρα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει 10

Το άγγιγμα, όσο το φλερτ βρίσκεται σε εξέλιξη είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι το ενδιαφέρον είναι υψηλό. Ακόμα και αν σας αγγίξει τυχαία, να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και το πιθανότερο είναι να είναι απλά μια προσπάθεια να ξεκινήσει κουβέντα μαζί σας. Αν τέλος το άγγιγμα ήταν όντως τυχαίο, και πάλι σημαίνει κάτι παραπάνω, καθώς παραήταν κοντά σας ώστε να καταλήξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Όταν κάποιος γέρνει το κεφάλι του προς τη δική σας κατεύθυνση, δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον σε όσα του λέτε και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κάποιος αρέσκεται σε εσάς. Ακόμα και όταν δεν σας αρέσει εσάς ο άλλος, το ενδιαφέρον κάποιου για αυτά που έχετε να του πείτε, είναι από μόνο του ένα πολύ γοητευτικό στοιχείο.

Το σώμα μας πολλές φορές μας προδίδει χωρίς να το θέλουμε και οι κόρες των ματιών μας είναι ένας τρόπος για να το καταφέρει αυτό. Όταν βρισκόμαστε με κάποιον του οποίου η παρέα μας ενδιαφέρει, τότε οι κόρες μας έχουν την τάση να διαστέλλονται, ενώ όταν βρισκόμαστε κάπου ή με κάποιον που δεν μας ευχαριστεί, συστέλλονται. Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα νομίζετε ότι σας φλερτάρει κάποιος, παρατηρήστε τις κόρες των ματιών του και βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

10  σίγουρα σημάδια που δείχνουν πως σας φλερτάρει 11

Κάποιοι άντρες όταν φλερτάρουν έχουν την τάση να κρύβουν τα μάτια τους, οπότε το κόλπο με τις διεσταλμένες κόρες γίνεται δύσκολο να εντοπιστεί. Αυτοί όμως που κρύβουν τα μάτια τους συνηθίζουν να ανασηκώνουν τα φρύδια τους, το οποίο αν και «μπακαλίστικο» είναι ένα σημάδι ότι του αρέσετε. Όταν μάλιστα το ανασήκωμα των φρυδιών συνδυάζεται με διάπλατα ανοιχτά μάτια, τότε το φλέρτ είναι στο ζενίθ του.

Όλοι το παθαίνουμε, άντρες και γυναίκες και κάθε φορά που βρισκόμαστε κοντά σε κάποιον ο οποίος μας ενδιαφέρει εμφανίζουμε σημάδια νευρικότητας και αμηχανίας. Η νευρικότητά μας, προδίδει στον άλλο τις προθέσεις μας και η νευρικότητά του άλλου μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε τις δικές του. Τα αισθήματα, λοιπόν, είναι αμοιβαία και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκωδικοποιήσετε τα σημάδια.

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ποια σημάδια στο σώμα σας δείχνουν ότι έχετε στρες; 24

Ποια σημάδια στο σώμα σας δείχνουν ότι έχετε στρες;

6 βραδινές δραστηριότητες που μπορείτε να υιοθετήσετε αντί για “scrolldown” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 26

6 βραδινές δραστηριότητες που μπορείτε να υιοθετήσετε αντί για “scrolldown” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης