σε

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 3

Τα παλιά ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας μπορεί να είναι εκτός μόδας, αλλά με τον κατάλληλο συνδυασμό και το σωστό styling, μπορούμε να τα κάνουμε να φαίνονται μοντέρνα.

Η μόδα αλλάζει με την ταχύτητα του φωτός και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να την ακολουθήσουν, είτε για ψυχολογικούς, είτε για οικονομικούς λόγους. Αλλά αν συνεχίζετε να φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα, τα οποία είναι εκτός μόδας, μπορεί να φαίνεστε 5 και 10 χρόνια μεγαλύτεροι από ό, τι στην πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερα να μάθετε να φοράτε τα παλιά σας ρούχα με νέο τρόπο προκειμένου να φαίνονται μοντέρνα.

Παλιά ρούχα: Κοντά μπουφάν

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 5

Τα κοντά λεπτά μπουφάν είναι τελείως ξεπερασμένα αν τα φοράτε ξεχωριστά, αλλά εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα αν τα χρησιμοποιείτε ως μια στρώση της ενδυμασίας σας. Μπορείτε να τα φορέσετε κάτω από λεπτά παλτά.

Παλιά ρούχα: Παλιομοδίτικα φορέματα

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 6

Πολλές εξακολουθούν να έχουν κάποια παλιομοδίτικα φορέματα στις ντουλάπες τους, ελπίζοντας ότι θα γίνουν και πάλι δημοφιλή. Μην περιμένετε άλλο, αφού μπορείτε να τα φορέσετε βάζοντας ένα πουλόβερ μεγάλου μεγέθους ή μια μεγάλη ζακέτα πάνω τους. Αυτή είναι μια από τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις και λειτουργεί υπέροχα με φορέματα μεσαίου μήκους.

Παλιά ρούχα: Βραχιόλια Pandora

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 7

Πριν από λίγα χρόνια, τα βραχιόλια Pandora ήταν εξαιρετικά δημοφιλή. Σχεδόν κάθε μοντέρνα γυναίκα είχε ένα βραχιόλι σαν αυτό. Αλλά εξαιτίας αυτού, δεν ήταν πλέον μοναδικά και έτσι έγιναν ξεπερασμένα. Λοιπόν, υπάρχει μια λύση: βάλτε τα διακοσμητικά του βραχιολιού σε ένα κολιέ και φορέστε τα ξανά!

Παλιά ρούχα: Λεπτά ζιβάγκο

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 8

Αυτό το βασικό ρούχο θα φαίνεται εντελώς διαφορετικό αν το χρησιμοποιήσετε ως στοιχείο της πολυεπίπεδης εμφάνισής σας. Μπορείτε ακόμη και να φορέσετε ένα καλοκαιρινό φόρεμα το χειμώνα, εάν έχετε ένα ζιβάγκο. Δεν είναι μόνο ζεστό, αλλά και κομψό.

Παλιά ρούχα: Πουκάμισα με στενή γραμμή

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 9

Τα πουκάμισα με στενή γραμμή δεν φαίνονται μοντέρνα το 2020, αλλά μπορούν να φορεθούν κάτω από ένα πουλόβερ ή μια μπλούζα. Το κολάρο θα εξακολουθεί να είναι ορατό και μπορείτε να ξεκουμπώσετε το κάτω μέρος του πουκάμισου.

Παλιά ρούχα: Μπουφάν με στενή γραμμή

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 10

Τα στενά μπουφάν δεν είναι πλέον δημοφιλή και τα υπερμεγέθη μοντέλα είναι τώρα τάση. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν φοράτε κάτι μοντέρνο στα πόδια σας και προσθέσετε μια ζώνη στη μέση. Επίσης, τυλίξτε τα μανίκια για να κρύψετε ότι είναι στενά.

Παλιά ρούχα: Ντεμοντέ τζιν μπουφάν

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 11

Τα μοντέρνα τζιν μπουφάν πρέπει να είναι μεγάλα. Αλλά μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε στην εμφάνισή σας αν το βάλετε κάτω από κάτι άλλο. Το χρειάζεστε επειδή εάν φοράτε πάρα πολλά μεγάλα ρούχα, θα αρχίσετε να φαίνεστε αστείες. Το τζιν φαίνεται υπέροχο με σακάκια, κανονικά παλτά και γούνες.

Παλιά ρούχα: Στενά τζιν

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 12

Το πιο δημοφιλές μοντέλο τζιν δεν είναι επίσης μοντέρνο τώρα. Πρώτα απ’ όλα, δεν ταιριάζει καλά σε όλους και επειδή έχουν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά, οι άνθρωποι τα βαρέθηκαν. Αλλά πολλοί τα έχουν ακόμα στις ντουλάπες τους, ίσως ακόμη και σε αρκετά μοντέλα. Γι’ αυτό συνεχίζουν να φορούν κοκαλιάρικα τζιν, συνδυάζοντάς τα με μεγάλα ρούχα. Η καλύτερη επιλογή είναι να τα κρύψετε κάτω από ένα μεγάλο φόρεμα.

Παλιά ρούχα: Ξεπερασμένα παπούτσια

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 13

Εάν τα παπούτσια σας έχουν μικρή μύτη και φτέρνα, φορέστε τα με μοντέρνες παντελόνες ή τζιν με φαρδιά πόδια. Έτσι μπορείτε να τα κρύψετε, αλλά θα φαίνεστε ψηλότερες και τα πόδια σας πιο μακριά.

Παλιά ρούχα: Κοντές καπαρντίνες

12 έξυπνα κόλπα για να μεταμορφώσεις τα παλιομοδίτικα ρούχα σου σε μοντέρνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν 14

Ακόμα και αυτό το βασικό κομμάτι ντουλάπας πρέπει να ταιριάζει με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πιο δημοφιλές μήκος είναι ένας συνδυασμός midi και maxi – αυτός που φτάνει στη μέση της κνήμης. Γι’ αυτό οι κοντές καπαρντίνες δεν είναι καθόλου δημοφιλείς. Αλλά μπορείτε να τις φορέσετε με μεγάλες φούστες και φορέματα που θα φαίνεται να αποτελούν συνέχεια μιας κοντής καπαρντίνας.


  Αναφορά Δημοσίευσης

  Τι νομίζεις;

  Γρήγορο καθάρισμα: 12 κόλπα για να έχετε το σπίτι σας καθαρό ακόμη κι αν δεν έχετε καθόλου χρόνο 22

  Γρήγορο καθάρισμα: 12 κόλπα για να έχετε το σπίτι σας καθαρό ακόμη κι αν δεν έχετε καθόλου χρόνο

  Εύκολη μηλόπιτα με τέλεια κρέμα, γέμιση μαρμελάδα και ολόκληρα μήλα που κάνουν τη διαφορά 24

  Εύκολη μηλόπιτα με τέλεια κρέμα, γέμιση μαρμελάδα και ολόκληρα μήλα που κάνουν τη διαφορά