σε

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και 4ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και 4ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων 7

21/1/2021

Έχουμε την τιμή να σας γνωστοποιήσουμε ότι το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer διοργανώνουν το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer και το 4ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων. To Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 18-21 Φεβρουαρίου 2021.

Στο ανωτέρω συνέδριο, που γίνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελλάδας, συμμετέχουν γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας από όλες τις χώρες του κόσμου που ασχολούνται με τη Νόσο Alzheimer και τις άλλες άνοιες, τόσο στον διαγνωστικό όσο και στον θεραπευτικό τομέα. Παράλληλα, στο 4ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων θα συμμετάσχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες από όλες τις μεσογειακές χώρες.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στο πεδίο της άνοιας, να φέρει σε επαφή επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να επιτρέψει την ανταλλαγή εμπειριών με στόχο πάντα την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για το σοβαρό ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα της άνοιας. Θα παρουσιαστούν εργασίες και ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της άνοιας με τη συμμετοχή ελλήνων και ξένων ομιλητών, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Πληροφορίες για τις εγγραφές, το Πρόγραμμα, τη  Ζωντανή Μετάδοση & On Demand παρακολούθηση στο: www.alzheimer-conference.gr.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σοκ στο Βόλο: Υπόθεση βιασμού 15χρονης ΑμΕΑ ερευνούν οι αρχές 21

Σοκ στο Βόλο: Υπόθεση βιασμού 15χρονης ΑμΕΑ ερευνούν οι αρχές

Ενημέρωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το πρόγραμμα Υποτροφιών του ιδρύματος Μποδοσάκη 23

Ενημέρωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το πρόγραμμα Υποτροφιών του ιδρύματος Μποδοσάκη