σε

3η Αιμοδοσία με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Θριάσιου Νοσοκομείου

3η Αιμοδοσία με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Θριάσιου Νοσοκομείου 9

8/5/2021

Ο Δήμος Ασπροπύργου, εξακολουθώντας να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια μονάδων υγείας και αυτοδιοίκησης, για την εξασφάλιση των απαιτούμενων ποσοτήτων αίματος σε περίοδο πανδημίας, διοργανώνει την 3η «στοχευμένη» αιμοδοσία την Τρίτη 11 Μαίου 2021, από τις 09:00π.μ. έως τις 13:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13), με σύνθημα «Όλοι Μαζί Πατάμε ON στον Εθελοντισμό» !

Η διαδικασία της αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ».

Οι συλλεχθείσες μονάδες αίματος θα αποταμιευτούν στην τράπεζα αίματος του Θριάσιου νοσοκομείου, καθότι αποτελεί την μεγαλύτερη υγειονομική μονάδα της περιφέρειας μας,  και η Δημοτική Αρχή θεωρεί ηθικό χρέος της να την στηρίζει διαρκώς και αμέριστα, με κάθε διατιθέμενο μέσο.

Η αιμοδοσία, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτόκολλων,  θα διεξαχθεί κατόπιν συγκεκριμένων ραντεβού.

Για δηλώσεις συμμετοχής και ορισμό ραντεβού, παρακαλούμε καλέστε στα τηλ. του γραφείου του Αρμοδίου Αντιδημάρχου: 2132006740, 213200 6742.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε και στο Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ασπροπύργου: 2105575596

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Όταν Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου έπαιζαν μαζί σε ροκ συγκρότημα 22

Όταν Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου έπαιζαν μαζί σε ροκ συγκρότημα

Σία Κοσιώνη: Έξαλλη με τα μέτρα η γνωστή δημοσιογράφος 24

Σία Κοσιώνη: Έξαλλη με τα μέτρα η γνωστή δημοσιογράφος