σε

3η Διαδικτυακή εκδήλωση του Ομίλου Πολιτικού Διαλόγου «Λάρισα»

3η Διαδικτυακή εκδήλωση του Ομίλου Πολιτικού Διαλόγου «Λάρισα» 7

23/1/2021

Μετά και την δεύτερη επιτυχημένη εκδήλωση, ο Όμιλος πολιτικού διαλόγου «Λάρισα» διοργανώνει την Πέμπτη 28/1/2021 και ώρα 21:00 την 3η διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Πανδημία και Πολιτισμός».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει 7 εισηγήσεις που θα καλύπτουν συναφή θεματολογία. Ακολούθως, μέσω ερωτήσεων και σχολίων, θα διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Ακολουθούν τα ονόματα των εισηγητών και ο τίτλος των εισηγήσεων:

Ζάχου Μαριάννα, Μουσικός/Νομικός, «Η γενναιοδωρία της τέχνης»

Θεοδωρίκα Ιωάννα, Ψυχολόγος, Msc Εξελικτική Ψυχολογία, μέλος χορωδιακού συνόλου ΔΩΛ, «Πανδημία, Πολιτισμός και συναίσθημα».

Καβαλλιεράτος Σπύρος, Μουσικός, «Η μουσική ζωή σε μια μικρή (;) πόλη».

Καλοκαιρινού Φανή, Διευθύντρια Λαογραφικού/Ιστορικού μουσείου Λάρισας, Αρχαιολόγος/Λαογράφος, «Μουσεία και Πανδημία: Η περίπτωση του Λαογραφικού Ιστορικού μουσείου Λάρισας».

Καρκαβέντζα Ευανθία, Διπλωματούχος ξεναγός, «Μουσική εκπαίδευση, virtual tours και πανδημία».

Κοντογιάννη Χριστίνα, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Msc Urban Studies UCL, «Ο δημόσιος χώρος ως υποδοχέας καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων»

Μπακούρα Κλαίρη, Σύμβουλος πολιτιστικής διαχείρισης και οπτικής επικοινωνίας, «Ο πολιτισμός της διατροφής: Έρευνα και προώθηση πριν και μετά την πανδημία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η εκδήλωση-συζήτηση θα διεξαχθεί on line μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom. Ο σχετικός σύνδεσμος (link) για συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι διαθέσιμος στη σελίδα του ομίλου: https://www.facebook.com/dialogoslarisa

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Με«Ασφάλεια στο διαδίκτυο» – Σεμινάριο μέσω Webex, για γονείς και εκπαιδευτικούς 21

Με«Ασφάλεια στο διαδίκτυο» – Σεμινάριο μέσω Webex, για γονείς και εκπαιδευτικούς

Διαδικτυακό αφιέρωμα και φωταγώγηση του Λευκού Πύργου για να τιμηθεί η Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος 23

Διαδικτυακό αφιέρωμα και φωταγώγηση του Λευκού Πύργου για να τιμηθεί η Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος