σε
9

Ο Κάμντεν από την Τζόρτζια των ΗΠΑ υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες από 18 μηνών. «Έκανε ένα – δύο βήματα μόνος του στο παρελθόν, αλλά έπεφτε αμέσως. Πολλοί γιατροί και θεραπευτές μας είχαν πει ότι δεν θα περπατούσε ποτέ μόνος και δείτε τον τώρα!», λέει η μητέρα του, Μάντι.

Το βίντεο, στο οποίο ο μικρός περπατά μόνος, φορώντας ένα κόκκινο μπλουζάκι έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια θεατές, από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο Twitter, το περασμένο Σάββατο. Η μητέρα τονίζει ότι η οικογένεια έχει λάβει άπειρα μηνύματα υποστήριξης από όλον τον κόσμο.

«Οτιδήποτε ολοκληρώνει ο Κάμντεν, μικρό ή μεγάλο, το πανηγυρίζουμε, αλλά το να τον βλέπουμε να κάνει τόσα πολλά βήματα μόνος του και να νιώθει υπέροχα που τα κατάφερε είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Είμαστε περήφανοι κι ευλογημένοι που είναι γιος μας», συνεχίζει η μητέρα.

Περιγράφει το γιο της ως ένα πολύ χαρούμενο αγοράκι που του αρέσει να κάνει αστεία και τους γύρω του να γελούν.

«Πέρυσι στην τάξη του στον παιδικό σταθμό κέρδισε το βραβείο της Μεγαλύτερης Καρδιάς ανάμεσα σε 22 μαθητές, επειδή η δασκάλα του είπε, ότι πάντα δείχνει τόση αγάπη στους δασκάλους και τους συμμαθητές του», προσθέτει η Μάντι.

Δυστυχώς, όμως, η κατάστασή του επιδεινώνεται και τα γενετικά τεστ δεν έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να δείξουν πιο γονίδιο ευθύνεται για την πάθηση του παιδιού, κάτι που αγχώνει τους γονείς για το μέλλον του.

Το παιδί έχει εισαχθεί στο Δίκτυο Μη Διαγνωσμένων Ασθενειών, μία μελέτη η οποία ίσως δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη μυστηριώδη ασθένεια.

Ακολουθήστε μας στο: 11  Instagram!
    12  Facebook!    13  Twitter!

www.infokids.gr

Amea-care.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

2o webinar KΕΘΕΑ με θέμα «Φυλακές και απεξάρτηση» 26

2o webinar KΕΘΕΑ με θέμα «Φυλακές και απεξάρτηση»

Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Μουσικές ανάσες, αισιοδοξίας και χαράς» στο Άλσος Περιστερίου