σε

5 χρυσοί κανόνες του Feng Shui που θα φέρνουν τύχη στο σπίτι

5 χρυσοί κανόνες του Feng Shui που θα φέρνουν τύχη στο σπίτι 7

Για να προσκαλέσετε την καλή τύχη και το χρήμα στο σπίτι σας σύμφωνα με το Feng Shui πρέπει να ακολουθήσετε τους παρακάτω πέντε κανόνες:

1. Καθρέπτες: Επιλέγετε σχήματα οβάλ και όχι τετράγωνα. Τοποθετήστε τους προσεκτικά, ούτε πολύ χαμηλά ούτε πολύ ψηλά, καθώς προκαλούν δυσφορία. 

2. Αποφεύγουμε να βάφουμε τους τοίχους του σπιτιού με έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο χρώμα, καθώς προκαλεί εντάσεις. Διαλέγουμε απαλά, παλ χρώματα, γήινα, παστέλ χρώματα, χαλαρά για το μάτι.

5 χρυσοί κανόνες του Feng Shui που θα φέρνουν τύχη στο σπίτι 9

3. Γίνετε τακτικοί, αποφύγετε την αταξία στους χώρους και κυρίως απαλλαγείτε από τα άχρηστα αντικείμενα. Καθαρίστε και πετάξτε ό,τι δεν χρειάζεστε και αερίστε καλά τους χώρους. Ο αέρας και η ενέργεια πρέπει να κινούνται ελεύθερα στον χώρο και η ακαταστασία μπορεί να την εμποδίζει. 

4. Επισκευάστε ό,τι χαλάει και ό,τι δε φτιάχνεται πετάξτε το. Τα κατεστραμμένα αντικείμενα επηρεάζουν πολύ αρνητικά την ενέργεια στους χώρους μας. 

5. Στο υπνοδωμάτιο το κρεβάτι δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείται διαγώνια. Το να κοιμόμαστε κάτω από σκεπή, αν είστε σε σοφίτα για παράδειγμα, προκαλεί πονοκεφάλους. Επίσης, να αποφεύγονται οι καθρέπτες που τοποθετούνται απέναντι από το κρεβάτι ή πάνω στην οροφή, γιατί εξαντλούν την ενέργειά μας. Τέλος, δεν πρέπει να κοιμόμαστε με το κεφάλι στη Δύση και τα πόδια στην Ανατολή, καθώς είναι η στάση των νεκρών στην παράδοση. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Η Serena Williams μάς ξεναγεί στην εντυπωσιακή της έπαυλη στη Florida 21

Η Serena Williams μάς ξεναγεί στην εντυπωσιακή της έπαυλη στη Florida

Γιώργος Μπάτης 23

Γιώργος Μπάτης