σε

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 7

Πυρετός: Πρόκειται για την αύξηση της θερμοκρασίας στο ανθρώπινο σώμα πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα. Όταν κάποιος έχει 38 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία, έχει πυρετό. Τότε, θα πρέπει να κάνει κάτι για να τον «ρίξει». Παρακάτω βρίσκεται η σχετική λίστα, με τις μεθόδους που μπορείτε να «ρίξετε» τον πυρετό σας. Αναλυτικότερα:

Πυρετός: Ακολουθούν έξι τρόποι για να τον «ρίξετε»

– Ενυδάτωση: Η πρόσληψη υγρών βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση, καθώς απομακρύνονται οι τοξίνες από το σώμα. Τα παιδιά πρέπει να πίνουν αραιωμένους χυμούς φρούτων, επειδή τα ροφήματα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ευνοούν τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αποφεύγονται όλα τα ροφήματα με ζάχαρη κατά τη διάρκεια της εμπύρετης περιόδου. Το νερό καρύδας είναι καλή επιλογή επειδή περιέχει ηλεκτρολύτες. Εξίσου ωφέλιμα είναι και τα αφεψήματα βοτάνων.

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 9

– Πυρετός: Ύπνος: Η ξεκούραση ενεργοποιεί τις ορμόνες που ανανεώνουν τους ιστούς και ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Επτά έως 9 ώρες ύπνου βοηθούν το σώμα να παράγει λευκά αιμοσφαίρια τα οποία καταπολεμούν τους ιούς.

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 10

– Ζεστό μπάνιο: Ένα αφρόλουτρο με χλιαρό νερό, στο οποίο θα προσθέσετε άλατα epsom και αιθέρια έλαια που βοηθούν στη χαλάρωση των μυών, θα σας ανακουφίσουν από τους σωματικούς πόνους.

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 11

Οι υπόλοιποι τρόποι για να «ρίξετε» τον πυρετό:

– Πυρετός: Ελαφριά ρούχα: Οι βαριές κουβέρτες και τα πολύ ζεστά ρούχα συγκρατούν τη θερμότητα που παράγεται από τον πυρετό και αυξάνουν τη θερμοκρασία. Επιλέξτε ελαφριές κουβέρτες και ρούχα που συμβαδίζουν με τη θερμοκρασία του δωματίου για να απαλλαγείτε ταχύτερα από τον πυρετό.

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 12

– Προβιοτικά: Το ανοσοποιητικό έχει την έδρα του στο έντερο. Η λήψη προβιοτικών βελτιώνει τη λειτουργία του και βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει τη λοίμωξη.

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 13

– Κατάλληλη διατροφή: Αποφεύγετε τις επεξεργασμένες τροφές και τη ζάχαρη, ώστε να ανακτήσετε την όρεξή σας και να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της ναυτίας.

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 14

6 φυσικοί τρόποι για να ρίξετε τον πυρετό σε 5 λεπτά χωρίς χάπια 15Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


    Αναφορά Δημοσίευσης

    Τι νομίζεις;

    Λιανεμπόριο: Σήμερα η εισήγηση της Επιτροπής για το άνοιγμα της οικονομίας 26

    Λιανεμπόριο: Σήμερα η εισήγηση της Επιτροπής για το άνοιγμα της οικονομίας

    Εμβολιασμός Ελλάδα: ΙΣΑ και ΠΑ αναλαμβάνουν ΑμεΑ και ηλικιωμένους που δεν μπορούν να μετακινηθούν