σε

Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο

Το χαμόγελο του Παυλίδη έσβησε στα μόλις 25 του χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα νεότερα θύματα του κορωνοϊού, που κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Το παλικάρι από τις Σέρρες, ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες και ήταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Μάλιστα είχε βάψει το τρακτέρ του στα ασπρόμαυρα και είχε γράψει το όνομα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Θοδωρής Παυλίδης αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου όπου και κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης έγραψε στο facebook συγκλονισμένος από τον πρόωρο θάνατο του νεαρού συντοπίτη του:

«Γιατί ρε Θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ήσουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί! Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!! Το έχει η μοίρα των Θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!».

Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο 5Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο 6

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι οι φίλοι του με αναρτήσεις τους στα social media απευθύνονται σε όλους όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο κορωνοϊός γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει».

Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο 8Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο 9

Ακολουθεί μία από τις αναρτήσεις αυτές:

«Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε. Σήμερα o κορωνοϊός μας στέρησε έναν νέο άνθρωπο. Σε σένα που δεν πιστεύεις, σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα, σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει, σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα. Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε.

Σήμερα μας στέρησε έναν νέο. Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει. Καλό παράδεισο Θ.Π. Καλή δύναμη στην οικογένεια».

Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο 11Αυτός είναι ο 25χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊο 12

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πανελλήνιες εξετάσεις 2021: Τις επόμενες ημέρες η δήλωση συμμετοχής 24

Πανελλήνιες εξετάσεις 2021: Τις επόμενες ημέρες η δήλωση συμμετοχής

Δημοσθένης Σαρηγιάννης κορωνοϊός: Σίγουρο το τρίτο κύμα της πανδημίας 26

Δημοσθένης Σαρηγιάννης κορωνοϊός: Σίγουρο το τρίτο κύμα της πανδημίας