fbpx

Μεταβείτε στη σκοτεινή λειτουργία που είναι πιο ευχάριστη στα μάτια σας τη νύχτα.

Διακόπτης για το φως λειτουργία που είναι πιο φιλικές για τα μάτια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μεταβείτε στη σκοτεινή λειτουργία που είναι πιο ευχάριστη στα μάτια σας τη νύχτα.

Διακόπτης για το φως λειτουργία που είναι πιο φιλικές για τα μάτια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

σε

Άλιμος: Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας

Άλιμος: Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 9

Ακόμα ένα περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε σήμερα στην Αττική, καθώς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Άλιμο ακούστηκαν πυροβολισμοί και ένας κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε την αστυνομίας.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 5μιση το πρωί στην οδό Κουμουνδούρου και οι άνδρες της ασφάλειας κινητοποιήθηκαν άμεσα φτάνοντας στο σημείο, όπου εντόπισαν έξι κάλυκες και τρύπες από σφαίρες στην πρόσοψη της πολυκατοικίας, αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε νεκρός, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις στα Σεπόλια και τη Βάρη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα στον τρίτο όροφο. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό έχοντας μάλιστα αποκλείσει τον δρόμο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Χρυσοχοΐδης: Με το οργανωμένο έγκλημα θα έχουμε πόλεμο

Με αφορμή τις δολοφονίες που έλαβαν χώρα στα Σεπόλια και στη Βάρη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κήρυξε πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα.

«Με το οργανωμένο έγκλημα, κανείς να μην αμφιβάλλει, θα έχουμε πόλεμο. Όχι της αστυνομίας μόνο, αλλά της δημοκρατίας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα νικήσουμε!», τονίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δήλωσή του.

«Όπως το 2018, έτσι και σήμερα, το οργανωμένο έγκλημα ξεκαθαρίζει λογαριασμούς. Τέσσερις ανθρωποκτονίες έγιναν σε δύο μήνες», σημειώνει ο κ.Χρυσοχοϊδης, ενώ προσθέτει: «Αυτά τα άγρια εγκλήματα, δίκαια συνταράσσουν την κοινή γνώμη. Γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Είναι πάντα, από μηδενικά έως πολύ λίγα. Αλλά μέχρις εδώ».

Ο υπουργός επισημαίνει στη συνέχεια ότι «η Η Ελλάδα δεν έγινε ξαφνικά χώρα με μειωμένη ασφάλεια για τους πολίτες και τους τουρίστες της. Παραμένουμε σταθερά στο τέλος κάθε σχετικής λίστας του ΟΗΕ και της Ευρώπης στους σχετικούς δείκτες. Πρόσφατα, κατέθεσα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μελέτη με συγκεκριμένα στοιχεία για την εξέλιξη και διάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος.Ο πρώτος κίνδυνος από το οργανωμένο έγκλημα δεν είναι τα όσα φαίνονται. Όπως με την τρομοκρατία, όπως με την Χρυσή Αυγή, ο βασικός κίνδυνος είναι από τα όσα δεν φαίνονται, και αφορούν στη δημοκρατία». svg%3E

Αναφερόμενος στο οργανωμένο έγκλημα υπογραμμίζει: «Το οργανωμένο έγκλημα δεν έχει ιδεολογικές αναφορές, αλλά έχει πολύ χρήμα και έχει αρχίσει εδώ και καιρό να το νομιμοποιεί σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Εάν έτσι εισέλθει στους θεσμούς, θα έχουμε ζήτημα κανονικής μαφίας. Η δημοκρατία οφείλει να απαντήσει γρήγορα. Οργανωμένη, ενωμένη, συντονισμένη. Όποιος ψάχνει κομματικά οφέλη φοβίζοντας τον κόσμο και μπερδεύει τους δολοφόνους με τα Πανεπιστήμια, πριονίζει το κλαδί που στεκόμαστε όλοι.

Όποιος μιλά για Αγρια Δύση, όποιος ειρωνεύεται με σφαίρες, χαλάζια και τίτλους ταινιών για να καταλήξει πως δεν χρειάζεται αστυνομία στα Πανεπιστήμια, τίποτε δεν κατάλαβε! Κι από συνήθεια κινδυνολογεί ασύστολα και λαϊκίζει απεριόριστα. Εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Ας μην το αφήσουμε, τυφλωμένοι από άλλα μικρά, να γίνει εφιάλτης μας».

«Η αστυνομία δεν ολιγωρεί. Μόνο στις δύο τελευταίες εβδομάδες έγιναν έλεγχοι σε 65 ‘μαγαζιά’ και 25 ‘στοχευμένοι’ έλεγχοι σε στέκια της νύχτας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και ενισχύονται. Εξίσου ενισχύονται και οι περιπολίες στις γειτονιές και το κέντρο της Αθήνας, για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών» καταλήγει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πυροβολισμοί Άλιμος: Περίεργη υπόθεση για την ΕΛΑΣ 22

Πυροβολισμοί Άλιμος: Περίεργη υπόθεση για την ΕΛΑΣ

Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να αποπλανήσει τη 12χρονη 24

Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να αποπλανήσει τη 12χρονη

Προσθήκη στη Συλλογή

Δεν Συλλογές

Εδώ θα βρείτε όλες τις συλλογές που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων