σε

Ανδρέας Πετρόπουλος Big Brother: Αποχώρησε σαν ένδειξη διαμαρτυρίας

Ανδρέας Πετρόπουλος Big Brother: Αποχώρησε σαν ένδειξη διαμαρτυρίας 3

Το βράδυ της Κυριακής το έγινε γνωστό ένα τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο σπίτι του Big Brother. Ένας διαγωνιζόμενος μιλώντας με άλλους συμπαίκτες του έκανε ένα χυδαίο σχόλιο που υποβαθμίζει τις γυναίκες και προωθεί την κουλτούρα του βιασμού σαν κάτι φυσιολογικό. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε χαμηλόφωνα «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να είναι ανεκτές ούτε σε Πανελλήνια μετάδοση και στην κοινωνία γενικότερα.

Η είδηση πήρε μεγάλες εκτάσεις στα Social Media με χιλιάδες χρήστες να ζητούν την αποπομπή του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά και να σταματήσει να προβάλλεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι προεκτάσεις του θέματος έφτασαν μέχρι τα στελέχη της κυβέρνησης, με τον Στέλιο Πέτσα να τονίζει ότι θα επέμβει το ΕΣΡ. Την ίδια στιγμή πολλοί από τους χορηγούς της εκπομπής έχουν ήδη αποσυρθεί μετά τον σάλο που ξέσπασε.

Ανδρέας Πετρόπουλος Big Brother: Αποχώρησε σαν ένδειξη διαμαρτυρίας 5Ανδρέας Πετρόπουλος Big Brother: Αποχώρησε σαν ένδειξη διαμαρτυρίας 6

Η αντίδραση του Ανδρέα Πετρόπουλου

Ο παίκτης από την Κρήτη αποχώρησε από το παιχνίδι. Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να κοπάσουν οι αντιδράσεις που θέλουν να σταματήσει η προβολή του παιχνιδιού μόλις λίγες ημέρες από την έναρξη του. Την αντίθεση του με τέτοια προγράμματα και συμπεριφορές έδειξε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος που το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Την ώρα που η κουβέντα είχε πάει στα Ελληνοτουρκικά ο δημοσιογράφος της «Αυγής» ξεκαθάρισε ότι δεν είχε τίποτα με τους παρουσιαστές και τους άλλους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πάνελ, και στη συνέχεια έκανε γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από το στούντιο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. «Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη δημοκρατία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του ΣΚΑΙ για το Big Brother. Η απομάκρυνση του παίκτη ήταν η προφανής επιλογή, αλλά μετά την απόσυρση των χορηγών όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του συγκεκριμένου προγράμματος.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κορωνοϊός Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ένας 74χρονος – Στους 286 ο αριθμός των νεκρών 19

Κορωνοϊός Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ένας 74χρονος – Στους 286 ο αριθμός των νεκρών

Η εγγονή του Παπαστράτου πλήρωσε 13 εκατομμύρια ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια» 21

Η εγγονή του Παπαστράτου πλήρωσε 13 εκατομμύρια ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια»