σε

Ανδριανός Μιχάλαρος: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΒΕΠ

Ανδριανός Μιχάλαρος: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΒΕΠ 7

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος έπειτα από 49 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του ΝΙΜΤΣ από τις 27 Δεκεμβρίου, όπου και νοσηλευόταν διασωληνομένος, έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Το συγκινητικό αντός της κόρης του

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της κόρης του:

«Σήμερα, αυτή τη βροχερή μέρα, ο πατέρας μας έφυγε πολεμώντας τις επιπτώσεις του covid-19 ύστερα από 49 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ.

Μάχιμος μέχρι την τελευταία στιγμή με όνειρα, φιλοδοξίες και σχέδια.

Θα τον θυμόμαστε πάντα όπως σε αυτή τη φωτογραφία. Χαμογελαστός στα εύκολα και στα δύσκολα, πάντα κοντά μας και πάντα να φροντίζει για εμάς.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω μια τελευταία κουβέντα, μια τελευταία λέξη. Αν προλάβαινα, αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα του έλεγα Μπαμπά, μην φεύγεις ακόμη, έχουμε τόσα πολλά ακόμη να πούμε, να κάνουμε, μπαμπά, κάτσε λίγο ακόμη, μπαμπά σ’ αγαπώ, μπαμπά συγνώμη, μπαμπά σήκω τώρα πάμε να φύγουμε…»

Ανδριανός Μιχάλαρος: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΒΕΠ 9Ανδριανός Μιχάλαρος: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΒΕΠ 10

Λίγα λόγια για τον Ανδριανό Μιχάλαρο

Ασχολήθηκε με το επιχειρείν από το 1986, όταν 21 ετών ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση στον κλάδο του αυτοκινήτου. Σήμερα διατηρεί δυο εταιρείες, μία στο χώρο τους αυτοκινήτου, Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Δυτικής Αττικής και μια ακόμα εταιρεία στον κλάδο της πυρασφάλειας – πυροσβεστικών υλικών και αντιμετώπισης κρίσεων από τεχνολογικές καταστροφές. Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξη του στο επιχειρείν, ιδίως της μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς από το 1997 συμμετείχε ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και Α’ Αντιπρόεδρος και από το 2012 ως πρόεδρος. Θερμός υποστηριχτής της τεχνικής εκπαίδευσης και από τους πρώτους που έθεσε την ανάγκη αναβάθμισης της Τεχνικής Εκπαίδευσης και τη σύνδεσή της με την παραγωγή. Παράλληλα έντονη ήταν και η ενασχόληση του και με τα κοινά όπου από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτ. Αττικής και Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Παύλος Χαϊκάλης: Άσχημα τα νέα για τον ηθοποιό – Κόβεται από νέα σειρά 24

Παύλος Χαϊκάλης: Άσχημα τα νέα για τον ηθοποιό – Κόβεται από νέα σειρά

Κορωνοϊός μέτρα: Χρήση διπλής μάσκας σε σούπερ μάρκετ και μέσα μεταφοράς συζητούν οι λοιμωξιολόγοι 26

Κορωνοϊός μέτρα: Χρήση διπλής μάσκας σε σούπερ μάρκετ και μέσα μεταφοράς συζητούν οι λοιμωξιολόγοι