σε

Αγγελική Λάμπρη για Σπυρόπουλο: Η καταγγελία της ηθοποιού – «Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στο παιδί μου»

Αγγελική Λάμπρη για Σπυρόπουλο: Η καταγγελία της ηθοποιού – «Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στο παιδί μου» 7

Μετά τη συγκλονιστική καταγγελία της Τζένης Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον Κώστα Σπυρόπουλο, όπως καταγγέλλει. Θυμίζουμε ότι οι δύο προαναφερθείσες ηθοποιοί έχουν καταγγείλει δημόσια τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό μαζί με τη Λουκία Μιχαλά αφού αναφέρουν ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα» από τον συγκεκριμένο.

Ανάμεσα σε άλλα, η Αγγελική Λάμπρη είπε: «Εύχομαι κανείς άνθρωπος να μη βιώσει σεξουαλική βία από δω και πέρα. Είμαστε όλοι εδώ. Είναι πολύ βασικός παράγοντας το ότι είμαι μητέρα. Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στο παιδί μου. Να μη φοβάται ποτέ και κανέναν. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να ακούμε. Η κοινωνία αλλάζει.

Αγγελική Λάμπρη για Σπυρόπουλο: Η καταγγελία της ηθοποιού – «Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στο παιδί μου» 9Αγγελική Λάμπρη για Σπυρόπουλο: Η καταγγελία της ηθοποιού – «Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στο παιδί μου» 10

Θέλω να πω ότι όταν έγινε αυτή η καταγγελία είμασταν τρεις γυναίκες και τώρα, αυτήν την στιγμή είμαστε 14. Είμαστε όλες μια γροθιά. Είμαστε ενωμένες και δυνατές. Έχουμε βιώσει όλες το ίδιο σκληρό περιστατικό.

Το θυμάμαι και ταράζομαι. Ήταν μόλις είχα τελειώσει την σχολή. Μου τηλεφώνησε ο σκηνοθέτης και μου είπε ότι με θέλει για συγκεκριμένο έργο και μου είπε να φοράω συγκεκριμένα ρούχα. Μπήκα και κλείδωσε την πόρτα. Τον ρώτησα γιατί κλειδώνει και μου είπε ότι το κάνει για λόγους ασφαλείας.

Ενώ έκανα τον αυτοσχεδιασμό άρχισε να με πλησιάζει και ένιωθα αμήχανα. Σταμάτησα και του είπα ότι θέλω να φύγω με δικαιολογία ότι είμαι άρρωστη. Του είπα: Θέλω να φύγω, δεν είμαι καλά και θέλω να φύγω.

Κατέβηκα από την σκηνή και εκείνος κατέβηκε από την άλλη πλευρά. Και ενώ ήμουν έτσι εκείνος προέβη σε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του. Ήθελα να φύγω και ήμουν εγκλωβισμένη. Ήταν σοκαριστικό. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια.

Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ που δεν αντέδρασα. Ο θυμός και η οργή που είχα μέσα μου ήταν μεγάλος για πάρα πολλά χρόνια. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα σήμερα απ’ ότι 22 χρόνια πριν που συνέβη σε μένα αυτό το περιστατικό. Κάθε γυναίκα που έχει βιώσει κάτι ανάλογο πρέπει να βγει μπροστά και να μιλήσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη να ακούσει».

Δείτε τη συγκλονιστική καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σήφης Βαλυράκης: Στο «φως» αποκαλυπτικό βίντεο – Καταγράφει τις κινήσεις των αλιευτικών 24

Σήφης Βαλυράκης: Στο «φως» αποκαλυπτικό βίντεο – Καταγράφει τις κινήσεις των αλιευτικών

Σεισμός Λέσβος: Άλλη μια σεισμική δόνηση ταρακούνησε το νησί 26

Σεισμός Λέσβος: Άλλη μια σεισμική δόνηση ταρακούνησε το νησί