σε

Άννα Τσουκαλά: Πήγαινα να πάρω έναν ρόλο και μου έλεγαν να κοιμηθώ μαζί τους

Άννα Τσουκαλά: Πήγαινα να πάρω έναν ρόλο και μου έλεγαν να κοιμηθώ μαζί τους 7

Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται», σε απευθείας σύνδεση από τη Νέα Υόρκη για να καταθέσει τη δική της εμπειρία από σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν από πολλά χρόνια στο θέατρο.

«Εγώ έχω φοιτήσει σε δύο δραματικές σχολές. Στης Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα και μετά στο Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν. Στο ενδιάμεσο προσπάθησα να βγω στην αγορά εργασίας ως ηθοποιός. Με το που ξεκίνησα να ψάχνω ρόλους μου έλεγαν έλα από το γραφείο να σου δώσουμε τον ρόλο», ανέφερε αρχικά.

Άννα Τσουκαλά: Πήγαινα να πάρω έναν ρόλο και μου έλεγαν να κοιμηθώ μαζί τους 9Άννα Τσουκαλά: Πήγαινα να πάρω έναν ρόλο και μου έλεγαν να κοιμηθώ μαζί τους 10

«Πήγαινα και μου έλεγαν να κοιμηθώ μαζί τους για να τον πάρω στην τηλεόραση, στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Έτσι, είπα θα σπουδάσω κι άλλο για να γίνω καλύτερη. Τελειώνω τον Κουν και ξαναβγαίνω στην αγορά εργασίας. Όποια δουλειά έψαχνα από τους 50 ανθρώπους που πηγαίναμε μου έλεγαν τα ίδια πράγματα».

Και προσέθεσε: «Κάποια στιγμή ένας πήγε να μου κάνει μεγάλο κακό, πήγε να με πιάσε, να πέσει πάνω μου. Πήγα στην αστυνομία να βρω έναν δικό μου άνθρωπο και του τα είπα. Ήρθαν οι διοικητές και μου είπαν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν μας αφήνουν. Άρα, μιλάμε για μεγάλη διαφορά».

Είναι η ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από αρκετές συμμετοχές της στην τηλεόραση με πιο δημοφιλή τον ρόλο της ως «Μελέκ» στη σειρά «Μην Μου Λες Αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη και πρόκειται για μια από τις πρώτες Ελληνίδες ηθοποιούς που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για την τραυματική τους εμπειρία.

Δείτε όλα όσα είπε η Άννα Τσουκαλά από το 16ο λεπτό και μετά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μπότοξ της φύσης: 8 τροφές για αναπλήρωση του κολλαγόνου στο δέρμα και μείωση των ρυτίδων με φυσικό τρόπο 24

Μπότοξ της φύσης: 8 τροφές για αναπλήρωση του κολλαγόνου στο δέρμα και μείωση των ρυτίδων με φυσικό τρόπο

9 ξεκάθαρα σημάδια ότι η σχέση σας έχει γίνει τοξική και πρέπει να χωρίσετε άμεσα 26

9 ξεκάθαρα σημάδια ότι η σχέση σας έχει γίνει τοξική και πρέπει να χωρίσετε άμεσα