σε

Άννα Βίσση: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και μας δείχνει πόσο όμορφη παραμένει στα 63 της χρόνια

Άννα Βίσση: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και μας δείχνει πόσο όμορφη παραμένει στα 63 της χρόνια 7

Άννα Βίσση: Η γνωστή τραγουδίστρια αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη σταρ της χώρας. Όλοι έχουν τραγουδήσει τις επιτυχίες της. Άλλωστε, ακόμη και σήμερα, πολλά από τα τραγούδια της παραμένουν στην επικαιρότητα, διότι είναι αξεπέραστα. Πάντως, η ίδια παραμένει ακαταμάχητη παρά την ηλικία της και δεν έχει πρόβλημα να δώσει και συμβουλές γι’ αυτό. Αναλυτικότερα:

Άννα Βίσση: Πολύτιμες συμβουλές της

Η απολυτή Ελληνίδα star παραμένει μέχρι και σήμερα μια κούκλα αφού προσέχει τον εαυτό της. Όπως και να χει, η Άννα Βίσση δεν περνάει απαρατήρητη και είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην Ελλάδα. Όχι μόνο από το χώρο της μουσικής, αλλά ευρύτερα. Μακάρι να παραμείνουμε και εμείς τόσο δροσερές και περιποιημένες όταν φθάσουμε στην ηλικία της .

Μερικές συμβουλές της είναι : Μεγάλη σημασία το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη.

Κι άλλες συμβουλές από την Άννα Βίσση: Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και… ερωτεύσιμη. Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι σήμερα 63. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις.

Α. Βίσση: Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες της Ελληνίδας σταρ, χωρίς μακιγιάζ

Άννα Βίσση: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και μας δείχνει πόσο όμορφη παραμένει στα 63 της χρόνια 13Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


  Αναφορά Δημοσίευσης

  Τι νομίζεις;

  Χωρίς πληρωμές και δώρο Χριστουγέννων οι υψηλόμισθοι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ 25

  Χωρίς πληρωμές και δώρο Χριστουγέννων οι υψηλόμισθοι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

  e-ΕΦΚΑ: Βγαίνουν στην σύνταξη οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ με ένσημα πριν το 2017 27

  e-ΕΦΚΑ: Βγαίνουν στην σύνταξη οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ με ένσημα πριν το 2017