σε

Άντρας σε αναπηρικό καροτσάκι βουτά στο νερό για να σώσει άνθρωπο που πνίγεται στο ίδιο σημείο που συνέβη το ατύχημά του-ΒΙΝΤΕΟ

Άντρας σε αναπηρικό καροτσάκι βουτά στο νερό για να σώσει άνθρωπο που πνίγεται στο ίδιο σημείο που συνέβη το ατύχημά του-ΒΙΝΤΕΟ 7

Τραγική ειρωνεία πως έσωσε κάποιον εκεί που ο ίδιος τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα.

Ο φακός έπιασε τη στιγμή που ένας άντρας σε αναπηρικό καροτσάκι πηδά στη θάλασσα για να δώσει μια χείρα βοηθείας στην προσπάθεια να σωθεί κάποιος από πνιγμό.

Ο Nikita Vankov βούτηξε στις 6 Οκτωβρίου στο νερό για να βοηθήσει δυο άντρες που ήταν ήδη στη θάλασσα για να σώσουν έναν νεαρό.

Ο Vankov βρισκόταν στην αποβάθρα της ρωσικής Ανάπα για τις ανάγκες γυρίσματος ενός ντοκιμαντέρ που περιγράφει πώς έμεινε παράλυτος πηδώντας από την ίδια αποβάθρα πριν από 13 χρόνια, όταν υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική του στήλη.

Ο Vankov είναι έμπειρος κολυμβητής και τον ακούμε να δίνει οδηγίες από την αποβάθρα, πριν πηδήξει κι αυτός τελικά στα νερά της Μαύρης Θάλασσας, καθώς οι δύο άλλοι άντρες αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες με την προσπάθεια διάσωσης.

Οι 4 άντρες πάλευαν ακόμα με το νερό όταν ήρθε σκάφος για να τους βοηθήσει. Ο Vankov έμεινε παράλυτος στη συγκεκριμένη αποβάθρα, όταν η βουτιά του κατέληξε σε τρεις σπασμένους σπονδύλους.

.

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κορωνοϊός νεκροί: Άλλοι δύο θάνατοι από την πανδημία στην Ελλάδα 19

Κορωνοϊός νεκροί: Άλλοι δύο θάνατοι από την πανδημία στην Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ποιοι απαλλάσσονται και δεν πληρώνουν-Τι ισχύει για τα ΑμεΑ 21

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ποιοι απαλλάσσονται και δεν πληρώνουν-Τι ισχύει για τα ΑμεΑ