σε

Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης 5

Ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης καινούριες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης έχει κινηθεί νομικά εναντίον της πρώην συζύγου του ενώ έχει ζητήσει και την επιμέλεια του παιδιού τους, ενώ ισχυρίζεται ότι η κατηγορούμενη δεν έδρασε μόνη της.

Η μήνυση και η επιμέλεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης γυναίκας, έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση με σκοπό να προστατέψει την ανήλικη κόρη του της οποίας έχει αναλάβει την επιμέλεια. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο προσπαθεί να εμπλέξει τον ίδιο και το παιδί του για να καλύψει άλλα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Σοκαρισμένος εμφανίζεται ο πρώην σύζυγος της 33χρονης , μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. «Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου» είπε στην κάμερα του MEGA.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο. Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της. Μετά τους ισχυρισμούς της ωστόσο δηλώνει σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Δείτε το βίντεο:

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μάριος Παπαγεωργίου: Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και άλλα άτομα για την δολοφονία 19

Μάριος Παπαγεωργίου: Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και άλλα άτομα για την δολοφονία

Φωτιά Ζαχάρω: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατοικία – Ένας νεκρός 21

Φωτιά Ζαχάρω: Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατοικία – Ένας νεκρός