σε

Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της

Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 9

Μια υπόθεση πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη. Μια γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει στα Χανιά. Φωνάζει ότι είτε θα πέσει από το μπαλκόνι της είτε θα βάλει φωτιά στο σπίτι, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον Κουμπέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, η γυναίκα νωρίτερα ήταν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, στο οποίο βρισκόταν και η 14χρονη κόρη της, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και αυτός στη συνέχεια επικοινώνησε με τις Αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Aστυνομίας και αυτή την στιγμή υπάρχει ειδικός ψυχολόγος που βρίσκεται εντός του κτιρίου και διαπραγματεύεται με την 44χρονη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική με τρία οχήματα, ενώ τοποθέτησε και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της. Το θέμα είναι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας τη διάσωσή της πιο δύσκολη. Πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της κόρης, αφού οι πυροσβέστες την κατέβασαν με σκάλα από το μπαλκόνι.

Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 11Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 12Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 14Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 15Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 17Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 18Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 20Απειλεί να αυτοκτονήσει Χανιά: Γυναίκα θέλει να πέσει από μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι της 21

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από τέσσερα χρόνια, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να σώζουν τη γυναίκα από το μπαλκόνι. Οι Αρχές απομάκρυναν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και η γυναίκα κατέβασε το παντζούρι της όταν το ρολόι σήμανε μία, ενώ λίγο αργότερα, απολύτως γυμνή βγήκε και παραμένει στο μπαλκόνι, αρνούμενη να ανταποκριθεί στις προσπάθειες επικοινωνίας της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από πριν 4 χρόνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ελλάδα κορωνοϊός: Οκτώ τα θύματα σήμερα – Στους 365 οι νεκροί συνολικά 35

Ελλάδα κορωνοϊός: Οκτώ τα θύματα σήμερα – Στους 365 οι νεκροί συνολικά

Φαρμακοποιός Καρδίτσα: Τραγικός επίλογος – Βρέθηκε η σορός της 37

Φαρμακοποιός Καρδίτσα: Τραγικός επίλογος – Βρέθηκε η σορός της