σε

Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Του δόθηκε εξιτήριο μετά από ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού

Εξιτήριο παίρνει σήμερα Δευτέρα (23 Νοεμβρίου), από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, που νοσηλευόταν για δώδεκα ημέρες με κορωνοϊό.

Θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το εξιτήριό του, ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες. Θυμίζουμε πως ο επικεφαλής της ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό στις 11 Νοεμβρίου.

Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Του δόθηκε εξιτήριο μετά από ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού 5Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Του δόθηκε εξιτήριο μετά από ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού 6

Λόγω ευαισθησίας στους πνεύμονες, η παρακολούθησή του είχε θεωρηθεί επιβεβλημένη

Από την πλευρά τους, οι γιατροί του είχαν κρίνει σκόπιμο να διακομιστεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει με καλύτερους όρους τη νόσο. Η παρακολούθησή του είχε θεωρηθεί επιβεβλημένη, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό πως «έχει μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, καθώς έχει ένα άσθμα πολύ καιρό».

«Νομίζω θα το ξεπεράσουμε», είχε αναφέρει και για τον λόγο αυτό, είχε μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που τον παρέλαβε από τα Τίρανα.

Το μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου από την εντατική του «Ευαγγελισμού»

«Μη φοβού, μόνον πίστευε», ήταν το μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου από την Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου είχε μπει. Επιπρόσθετα, εξέφρασε ολόψυχες ευχαριστίες προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Του δόθηκε εξιτήριο μετά από ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού 8Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Αναστάσιος: Του δόθηκε εξιτήριο μετά από ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού 9

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμά του:

«Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον Ευαγγελισμό και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση ότι ο Θεός είναι μαζί μας και την εν χορώ απάντηση πως και εμείς είμαστε μαζί του, που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι δεν θα μας αφήσει ο Θεός.

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή. Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: Μη φοβού, μόνον πίστευε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Lockdown παράταση: Αγωνία για το τρίτο κύμα – Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα 21

Lockdown παράταση: Αγωνία για το τρίτο κύμα – Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα

Πέθανε 25χρονος από κορωνοϊό στις Σέρρες