σε

Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη

Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη 3

Δύσκολες ώρες περνάει από χθες η Βίκυ Σταμάτη. Η σύντροφος του Άκη Τσοχατζόπουλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος. Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Social Media. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της από το νοσοκομείο και από την ώρα των εξετάσεών της ενώ έγραψε: «Τα ύπουλα συμπτώματα του εμφράγματος. Μην παραμελείται τον εαυτό σας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον…».

Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη 5Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη 6Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη 8Άσχημα τα νέα για τη Βίκυ Σταμάτη 9

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας. Ωστόσο αυτή την περίοδο βρίσκεται κανονικά στο σπίτι του και όχι σε κάποιο νοσοκομείο. Η ίδια η Βίκυ Σταμάτη πριν από λίγο καιρό είχε δώσει μια συνέντευξη και αναφέρθηκε στη ζωή της με όλα αυτά τα προβλήματα υγείας.

«Είμαστε σε μια κατάσταση υπό έλεγχο. Είμαστε όλοι κάπου που προσπαθούμε να εισπνεύσουμε λίγο οξυγόνο. Χτες πήγαμε στον Άγιο Γεράσιμο τον θαυματουργό. Ο Άκης σκέφτεται και υπομένει, είναι με ορό, δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, δεν μπορεί ούτε να τη μυρίσει. 24 ώρες το 24ωρο αλλάζω ορούς. Δεν μπορώ ούτε πρόγραμμα να κάνω για την επόμενη, δεν αισθάνομαι ότι ζω ανθρώπινα και κανονικά».

Παράλληλα είχε μιλήσει και για τον γιό της χωρίς να μπορεί να κρύψει το πόσο περήφανη είναι. «Είναι ένας κούκλος, θεός, υπέροχος μαθητής. Θέλει στις 22 να γυρίσουμε για να διαβάσει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Είναι παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης. Η στάση ζωής αυτού του παιδιού είναι λεβέντικη, είναι ήρωας», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Μαθητές βρέθηκαν θετικοί στον ιό – Ξεκίνησε η απολύμανση στα σχολεία 20

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Μαθητές βρέθηκαν θετικοί στον ιό – Ξεκίνησε η απολύμανση στα σχολεία

Λουί και Ογκίστ Λιμιέρ 22

Λουί και Ογκίστ Λιμιέρ