σε

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 9

 

H Ashley Blazer Biden , η μικρότερη κόρη του Biden και το μοναδικό παιδί του με την Jill  είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Tulane.

Το 2002 συνελήφθη στο Σικάγο μαζί με δύο φίλους της, με την κατηγορία της επίθεσης σε αστυνομικό όργανο. Η κράτησή της διήρκεσε μόλις λίγες ώρες, ωστόσο η εν λόγω ιστορία θα την ακολουθεί για πάντα.

Παράλληλα σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, πρώην σύντροφος της Biden είχε προσεγγίσει δημοσιογράφους της εφημερίδας με σκοπό να τους πουλήσει βίντεο στο οποίο η κόρη του τότε Αντιπροέδρου εμφανιζόταν να κάνει χρήση κοκαΐνης στη διάρκεια φοιτητικού πάρτι.

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 11

Η εφημερίδα δεν αγόρασε ποτέ το επίμαχο υλικό αλλά δεν την εμπόδισε να δημοσιεύσει την είδηση.

Λίγες ημέρες αργότερα ξεφύτρωσε μία ακόμα ιστορία που αφορούσε στη σύλληψή της το 1999 στη Νέα Ορλεάνη για παράνομη κατοχή μαριχουάνας. Το επαπειλούμενο σκάνδαλο ξεπεράστηκε γρήγορα.

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 12

Πήγε σε ιδιωτικό σχολείο στο Bloomington του Delaware κι τελείωσε τις σπουδές της στην Κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία, στο Tulane University ενώ έκανε το μεταπτυχιακό της στην κοινωνική εργασία. Χωρίς να ξέρει ποια βήματα θα ακολουθήσει επαγγελματικά, άρχισε να εργάζεται στην πιτσαρία της πόλης που γεννήθηκε. Μέχρι που αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τον ακτιβισμό.

Έγινε εκτελεστική διευθύντρια του Κέντρου Δικαιοσύνης του Delaware κ, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης. Εργάστηκε επίσης ως κοινωνική λειτουργός στο Delaware κ για 15 χρόνια.

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 13

Σαν παιδί επηρεάστηκε πολύ από την πολιτική δράση του πατέρα της κάτι που την ώθησε να ετοιμάσει μία εκστρατεία για τη διάσωση τον δελφινιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνεργαστεί το 1990 ο Biden με την Barbara Boxer για την εκστρατεία Dolphin Protection Consumer Information Act.

Το 2012 παντρεύτηκε τον χειρουργό Howard Krein στην εκκλησία του Delaware στη Philadelphia, όπου βαφτίστηκε και έμειναν εκεί.

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 14

Από το 2017 η Ashley ασχολείται με τον χώρο της μόδας καθώς έχει ιδρύσει το δικό της brand ρούχων Livelihood.

Ίδρυσε το Livelihood μετά τον θάνατο του Beau για να τιμήσει τη μνήμη του αδελφού της. Σχεδιάζει και πουλάει ρούχα φτιαγμένα στην Αμερική με στόχο να τα χαρίσει στη συνέχεια ποσοστά των εσόδων της σε κοινοτικούς οργανισμούς στην Washington και το Delaware. Αυτή την περίοδο η εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή hoodies βρίσκεται σε διαδικασία rebranding.

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 15

Όταν το εγκαινίασε πούλησε φούτερ αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου Gilt. Η πρόθεση του brand ήταν να «στηρίξει την μεταρρύθμιση της κοινωνικής δικαιοσύνης, να ενισχύει την εκπαίδευση των παιδιών και καταπολεμήσει τις οικονομικές ανισότητες». Ο στόχος του ήταν επίσης να φέρει κοντά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά.

Ashley Blazer Biden: Ο ακτιβισμός, η χρήση παράνομων ουσιών και η ίδρυση του Livelihood 16

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Kamala Harris: Το μήνυμα πίσω από το total white look που επέλεξε για τον εορτασμό της νίκης 29

Kamala Harris: Το μήνυμα πίσω από το total white look που επέλεξε για τον εορτασμό της νίκης

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αυξημένη κατά 35% σε σχέση με το 1ο lockdown η κίνηση στους δρόμους της Αττικής 31

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αυξημένη κατά 35% σε σχέση με το 1ο lockdown η κίνηση στους δρόμους της Αττικής