σε

Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ»

Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 9

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (27/07) η συνεκπαίδευση μεταξύ μονάδων και μέσων του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας και του αεροπλανοφόρου «USS Dwight D. Eisenhower» (Carrier Strike Group, CSG), η οποία ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου όταν οι ελληνικές δυνάμεις ενσωματώθηκαν στη δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου κατά τον πλουν του στην ανατολική και κεντρική Μεσόγειο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια της αποστολής συνοδείας και στο πλαίσιο συνεκπαίδευσης, υλοποιήθηκε αριθμός συναφών τεχνικών αντικειμένων με τη συμμετοχή φρεγάτας και υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού. Επίσης, αριθμός αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας εκτέλεσε εκπαίδευση εναέριας μάχης με τα αεροσκάφη του αεροπλανοφόρου σε ρόλο τόσο επιτιθέμενου όσο και αμυνόμενου, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτελέσθηκαν πυρά δυτικά της Κρήτης και στο πεδίο βολής «Καράβια». Σκοπός της συνεκπαίδευσης είναι η προαγωγή του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το ΓΕΕΘΑ

Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 11Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 12Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 14Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 15Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 17Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 18Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 20Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 21Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 23Άσκηση Ελλάδα ΗΠΑ: Εικόνες από την συνεκπαίδευση – Συμμετέχει και το αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» 24

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Φούσκωμα, Κοιλιακή διάταση και Διατροφή 38

Φούσκωμα, Κοιλιακή διάταση και Διατροφή

Μύκονος ατύχημα τζετ σκι: Ελεύθερος ο 13χρονος οδηγός που τραυμάτισε την 15χρονη 40

Μύκονος ατύχημα τζετ σκι: Ελεύθερος ο 13χρονος οδηγός που τραυμάτισε την 15χρονη