σε

Άστεγος άντρας κλαίει με λυγμούς μόλις καταλαβαίνει ότι ο φίλος του του χάρισε ένα καινούριο σπίτι

Άστεγος άντρας κλαίει με λυγμούς μόλις καταλαβαίνει ότι ο φίλος του του χάρισε ένα καινούριο σπίτι 7

Ένας youtuber χαρίζει σπίτι σε άστεγο με χρήματα που συγκέντρωσε από ανθρώπους που ήθελαν να τον βοηθήσουν στα σταθεί στα πόδια του.

Τον Μάρτιο του 2014, χρήστης του YouTube χάρισε σε έναν άστεγο άντρα, τον Έρικ, ένα ψεύτικο λαχείο. Στη συνέχεια έδωσε 1000 δολάρια στον υπάλληλο ενός καταστήματος για να τα δώσει στον Έρικ, υποκρινόμενος ότι το λαχείο του είχε κερδίσει.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Rahat, ο οποίος έχει πάνω από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο Youtube, έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν τον Έρικ να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο Rahat με την βοήθεια τους συγκέντρωσε αρκετά χρήματα για ένα σπίτι για τον Έρικ.

Όταν το σπίτι ήταν έτοιμο, ο Rahat συνάντησε τον Έρικ και του ζήτησε να πάνε μαζί για φαγητό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Rahat είπε στον Έρικ ότι πρέπει να σταματήσουν για λίγο στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ξέχασε.

Ο Έρικ μπήκε και εκείνος στο σπίτι του Rahat για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι το σπίτι ήταν στην πραγματικότητα δικό του!

Youtuber χαρίζει σπίτι σε άστεγο: Συγκινητική η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι το σπίτι είναι δικό του

Άστεγος άντρας κλαίει με λυγμούς μόλις καταλαβαίνει ότι ο φίλος του του χάρισε ένα καινούριο σπίτι 9Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


  Αναφορά Δημοσίευσης

  Τι νομίζεις;

  Περπάτημα: Απώλεια βάρους κι άλλες 7 θετικές αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου αν περπατάς 30 λεπτά τη μέρα 21

  Περπάτημα: Απώλεια βάρους κι άλλες 7 θετικές αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σου αν περπατάς 30 λεπτά τη μέρα

  Νατάσα Χατζιδάκι 23

  Νατάσα Χατζιδάκι