σε

Αύριο πληρώνεται το δώρο Χριστουγέννων για τις αναστολές Δεκεμβρίου

Αύριο πληρώνεται το δώρο Χριστουγέννων για τις αναστολές Δεκεμβρίου 7

Εγκρίθηκε το ποσό ύψους 249.256,89 ευρώ για την αυριανή πληρωμή των 184 εργαζομένων του μηχανισμού ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Πρόκειται για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας στους δικαιούχους για τα υπόλοιπα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου.

Ειδικότερα για την πληρωμή δώρου Χριστουγέννων των 28.128 δικαιούχων που τέθηκαν σε αναστολη το Δεκέμβριο, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη εγκρίθηκε ποσό ύψους 1.035.133,50€ για την καταβολή του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό στους δικαιούχους.

Το κράτος θα πιστώσει στους λογαριασμούς των εργαζομένων που μπήκαν σε αναστολή το δώρο Χριστουγέννων που αντιστοιχεί στην περίοδο 1η Δεκεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου 2020. Ουσιαστικά ένας εργαζόμενος που μπήκε σε αναστολή όλο τον Δεκέμβριο θα λάβει ακόμη 73 ευρώ.
Επίσης αύριο θα πληρωθούν:

– Δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας τους, καθώς και το αναλογούν Δώρο Χριστουγέννων μέχρι 12ο/2020, που είτε προέβησαν σε ορθές επαναλήψεις – διορθώσεις, είτε συμπεριλαμβάνονται στην τελική εκκαθαριστική λίστα πληρωμών μέχρι και τον 12ο/2020.

– Δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού με μονομερή δήλωση (καλλιτέχνες, ξεναγοί, τουριστικοί συνοδοί / ξενοδοχοϋπάλληλοι και οδηγοί τουριστικών λεωφορείων) που είτε προέβησαν σε ορθές επαναλήψεις – διορθώσεις, είτε ολοκληρώθηκε η διασταυρωτική διαδικασία επιτυχώς.

Dikaiologitika.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κόφτης στις συντάξεις χηρείας για συζύγους με διαφορά ηλικίας 21

Κόφτης στις συντάξεις χηρείας για συζύγους με διαφορά ηλικίας

Μετάλλαξη κορωνοϊού: Νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη χώρα 23

Μετάλλαξη κορωνοϊού: Νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη χώρα