σε

Big Brother νέα: Διακόπτεται η διαδικτυακή μετάδοση

Big Brother νέα: Διακόπτεται η διαδικτυακή μετάδοση 3

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από το απαράδεκτο σχόλιο περί βιασμού που ακούστηκε από παίκτη του Big Brother, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ότι διακόπτει προσωρινά τη διαδικτυακή μετάδοση του ριάλιτι. Η ανακοίνωση του σταθμού ήρθε μετά από δηλώσεις και των κοινοβουλευτικών κομμάτων, που αποδοκίμασαν έντονα το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ στην ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται ότι η θέση του είναι υπέρ των γυναικών και κατά του σεξισμού, γεγονός που έχει αποδείξει με την τοποθέτηση γυναικών σε θέσεις κλειδιά.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ με την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν υιοθετεί, δεν ασπάζεται και δεν δέχεται λογικές, στάσεις ή συμπεριφορές που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα ατομικά δικαιώματα και την ισότητα των φύλων.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζεται ότι όσα έλαβαν χώρα στη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση (live streaming) του Big Brother, και όχι την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης καθημερινού επεισοδίου, αφορούν σε σχόλιο ενός παίκτη, ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την παραγωγή, καθώς με τα λεγόμενά του, όχι μόνο παραβίασε κατάφωρα τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά προκάλεσε την αποστροφή και την καταδίκη σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν ανεχόμαστε, καθώς αντιτίθεται σε όλα όσα πρεσβεύει ο Όμιλός μας.

Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.

Ως εκ τούτου, λάβαμε την απόφαση να προβούμε στην προσωρινή διακοπή της διαδικτυακής μετάδοσης του παιχνιδιού, ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τους κανόνες και τις διαδικασίες ασφάλειας, που τη διέπουν.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι κανόνες της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, την τήρηση των οποίων εποπτεύει και ελέγχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και οι οποίοι αφορούν στην τηλεοπτική μετάδοση των επεισοδίων του παιχνιδιού, γίνονται απόλυτα σεβαστοί και θα συνεχίσουν να τηρούνται με αυστηρότητα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το σύνολο του προσωπικού του Ομίλου μας, η διοίκηση και η κοινωνική του δράση σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα, επιβεβαιώνουν και θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν έμπρακτα την απαρασάλευτη υπεράσπιση αξιών, όπως η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η ανθρωπιά. Στον Όμιλό μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η θέση της γυναίκας σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη κοινωνία είναι μακριά και πέρα από σεξιστικά στερεότυπα, προκαταλήψεις και πατριαρχικές αντιλήψεις. Το αποδεικνύουμε άλλωστε έμπρακτα, απασχολώντας πλήθος γυναικών σε θέσεις κλειδιά.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ελλάδα κορωνοϊός: 101 κρούσματα στην Αττική – Που εντοπίστηκαν και τα 156 16

Ελλάδα κορωνοϊός: 101 κρούσματα στην Αττική – Που εντοπίστηκαν και τα 156

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 16η Εθελοντική Αιμοδοσία Εργαζομένων 18

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 16η Εθελοντική Αιμοδοσία Εργαζομένων