σε

«Book away» στη Γλυφάδα!

«Book away» στη Γλυφάδα! 7

7/2/2021

Λένε ότι το βιβλίο είναι από τους καλύτερους φίλους. Σίγουρα αποτελεί σπουδαία συντροφιά, συνοδοιπόρο στα ταξίδια του νου και εν καιρώ καραντίνας αναδεικνύεται σε χρυσή επιλογή. Η δημοτική βιβλιοθήκη, με περισσότερους από 20.000 τίτλους διαθέσιμους, έχει κερδίσει το αναγνωστικό κοινό της πόλης και η δημοφιλία της αυξάνεται κατακόρυφα. «Ίσως θα έπρεπε να το είχαμε ονομάσει, κατά το «click away», …«book away»!

«Book away» στη Γλυφάδα! 9

Η δημοτική μας βιβλιοθήκη έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους Γλυφαδιώτες όλη την περίοδο της πανδημίας, προσφέροντας απλόχερα ένα θησαυρό βιβλίων για κάθε γούστο και κάθε ηλικία και όχι τυχαία: Το τεράστιο έργο της ψηφιοποίησης ολοκληρώθηκε και ο online κατάλογος έχει ξεπεράσει ήδη τους 20.000 τίτλους και αυξάνεται διαρκώς χάρη και στις δωρεές πολλών συμπολιτών μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει : «Αν δεν έχετε ήδη κάνει εγγραφή στη δημοτική μας βιβλιοθήκη, αξίζει να το κάνετε με μια απλή επίσκεψη στο www.glyfada.gr/library

«Book away» στη Γλυφάδα! 10

Όποιος το επιθυμεί μπορεί εύκολα και βέβαια δωρεάν να γίνει μέλος, να περιηγηθεί, να διαλέξει όποιο βιβλίο επιθυμεί και να το δανειστεί από τη βιβλιοθήκη (Διασχολικό Κέντρο, Επαμεινώνδα & Αγίας Τριάδας). Εκατοντάδες πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά, με ραντεβού και με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ταξιδεύουν καθημερινά στον κόσμο της λογοτεχνίας, του μυθιστορήματος και της ιστορίας.

Είναι αυτονόητο ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, ενώ κάθε βιβλίο απολυμαίνεται όταν παραδίδεται και όταν παραλαμβάνεται. Η πλούσια συλλογή της δημοτικής βιβλιοθήκης Γλυφάδας σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Καλή ανάγνωση»!

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Η Tact Hellas διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Φροντίδας (ECC) 23

Η Tact Hellas διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Φροντίδας (ECC)

Καιρός αύριο 8 Φεβρουαρίου: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα 25

Καιρός αύριο 8 Φεβρουαρίου: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα