σε

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά;

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 7

  

Η νέα σειρά του Netflix, «Bridgerton», αποδείχτηκε μία μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τους λάτρεις του είδους αλλά γενικά για το κοινό, καθώς έχει φτάσει ήδη στην κορυφή του Top 10, σε 76 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Η σειρά Bridgerton μεταφέρει τον τηλεθεατή στις αρχές του 19ου αιώνα, σε κάποια βασιλική αυλή, και αναμειγνύει την ατμόσφαιρα της βικτοριανής εποχής με τα εντυπωσιακά φορέματα, την ιδιαίτερη αγγλική εξοχή και τα παλάτια, με το πιο βασικό συστατικό μιας δραματικής σειράς: την ίντριγκα.

Ωστόσο σήμερα θα ασχοληθούμε με τις μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά και θα σας αποκαλύψουμε που βρίσκονται.

Η οικία Bridgerton

H κατοικία της οικογένειας Bridgerton.Το Ranger’s House είναι ένα μουσείο τέχνης που βρίσκεται στο Greenwitch του Λονδίνου και χτίστηκε το 1722. Στο εξωτερικό του μουσείου, που έγινε σπίτι στο Bridgerton, οι πασχαλιές και ο κισσός προστέθηκαν για να του δώσουν μια πιο μαγευτική εμφάνιση. Όσο για τους εσωτερικούς χώρους, η RAF Halton – ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου – ανέλαβε αυτό το κομμάτι.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 9

Η οικία Featherington

Ένας από τους χώρους που χρησιμοποιήθηκε για τους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας των Featheringtons, είναι το Hatfield House, το οποίο το έχουμε δει στο video clip« Sucker»  των Jonas Brothers, στην ταινία «The Favorite», στην ταινία «Enola Holmes» και στην ταινία «Rebecca». Η τρίτη και τελευταία τοποθεσία που χρησιμοποιήθηκε ως το σπίτι των Featheringtons ήταν το Νο.1 Royal Crescent, ένα μουσείο στο Bath της Αγγλίας – και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τις μπροστινές πόρτες του.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 10

Η οικία του Δούκα του Hastings

Η κατοικία του Δούκα αποτελείται ουσιαστικά από τρεις τοποθεσίες γυρισμάτων: Το Wilton House, το Syon House και το Badminton House, οι οποίες είναι όλες εξοχικές κατοικίες που χτίστηκαν πριν από εκατοντάδες χρόνια. Το Wilton House χρησίμευσε τόσο ως εξωτερικός χώρος όσο και ως μέρος του εσωτερικού του σπιτιού του Hastings. Ενώ το Syon House και το Badminton House χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για το εσωτερικό τους.

Μάλιστα το Badminton House απέχει μόλις 20 λεπτά από το Highgrove House. Εκεί όπου ζουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 11

Η κατοικία της Lady Danbury

Η Lady Danbury είναι σαν μια μητρική φιγούρα του Δούκα του Hastings, του οποίου η μητέρα πέθανε λίγο μετά την γέννα του. Και η σύνδεση τους δεν τελειώνει εκεί. Τυχαία, δύο εξοχικές κατοικίες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των εσωτερικών χώρων της κατοικίας του Δούκα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της Lady Danbury. Το Badminton House και το Wilton House. Όσο για το εξωτερικό σημείο του σπιτιού της Lady Danbury, το Μουσείο Τέχνης Holburne έπαιξε τέλεια αυτόν τον ρόλο.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 12

Το σπίτι της βασίλισσας

Ένα πραγματικό παλάτι χρησιμοποιήθηκε για το εξωτερικό της κατοικίας της βασίλισσας Σαρλότ, γνωστό ως Hampton Court Palace. Ένας χώρος που χτίστηκε το 1500 για τον Καρδινάλιο Thomas Wolsey. Τόσο το Lancaster House όσο και το Wilton House στρατολογήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν ως εσωτερικοί χώροι του παλατιού της Βασίλισσας.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 13

Η κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας

Αφού παντρευτούν οι δύο χαρακτήρες ζουν στο Κάστρο Clyvedon, με το εξωτερικό να είναι το Castle Howard και οι εσωτερικοί χώροι να είναι το North Mymms Park, το Wilton House και το Badminton House. Και οι τέσσερις από αυτούς τους χώρους είναι ανοιχτοί στο κοινό.

Μπορείς ακόμη και να παντρευτείς στο North Mymms Park, και να ζωντανέψεις τα όνειρά σου εμπνευσμένα από το Bridgerton.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 14

Οι αίθουσες χορού

Το Leigh Court, το Guildhall, τα Bath Assembly Rooms και το προαναφερθέν Μουσείο Τέχνης Holburne επιλέχθηκαν όλα για να δημιουργήσουν τις πολλές και υπέροχες σκηνές της αίθουσας χορού του Bridgerton.

Bridgerton: Που βρίσκονται οι μοναδικές κατοικίες που βλέπουμε στη σειρά; 15

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

4η Σύνοδος Κορυφής Νέων Ηγετών του Asia-Europe Foundation 27

4η Σύνοδος Κορυφής Νέων Ηγετών του Asia-Europe Foundation

Καιρός αύριο: Η πρόγνωση για την Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 29

Καιρός αύριο: Η πρόγνωση για την Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021