σε

Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις οι συλλήψεις για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού

Oι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις σχετικά με τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος του 91χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε έρευνα από την Ασφάλεια Αγρινίου, μετά τον εντοπισμό, το πρωί της Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, εντός σπιτιού στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, δεμένων και φιμωμένων. Ο 91χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις οι συλλήψεις για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού 7Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις οι συλλήψεις για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού 8

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου και πρόκειται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου.

Κατά τα στοιχεία της έρευνας, η ληστεία σημειώθηκε στις 8 Ιανουαρίου από τρία άτομα, τα οποία ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι με την άσκηση βίας, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ποιοι είναι οι δράστες του εγκλήματος στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας;

Ο ανιψιός του ηλικιωμένου ζευγαριού και δύο γείτονές τους, κάτοικοι όλοι της εν λόγω κοινότητας της Αιτωλοακαρνανίας, φέρεται πως είναι οι δράστες του φρικτού εγκλήματος σε βάρος του ηλικιωμένου ζευγαριού, που σαν κίνητρο είχε τη ληστεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το news247.

Η ηλικιωμένη και ο 91χρονος σύζυγός της που έχασε τη ζωή του, έμειναν δεμένοι επί πέντε συνεχόμενες ημέρες. Αν και νοσηλευόμενη η ηλικιωμένη στο νοσοκομείο, αν και οι δράστες φορούσαν κουκούλες και ο ένας μάσκα, υπέδειξε στους αστυνομικούς ως δράστες τον ανιψιό της και τους γείτονές της, τους οποίους αναγνώρισε.

Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις οι συλλήψεις για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού 10Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Τρεις οι συλλήψεις για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού 11

Έτσι οι τρεις άντρες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αγρινίου και αρχικά ο ανιψιός ομολόγησε τις πράξεις τους προφορικά. Στη συνέχεια όμως, αρνήθηκε να συνεργαστεί και να υπογράψει ομολογία όπως και οι συνεργοί του, ενώ ούτε είπαν πόσα και πού είναι τα χρήματα που αφαίρεσαν τα οποία δεν βρέθηκαν στις οικίες τους.

Από τους συλληφθέντες έχουν ληφθεί αποτυπώματα και γενετικά υλικά που έχουν σταλεί για σύγκριση και ταυτοποίηση με ευρήματα από τον χώρο, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 91χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πώς να ξεπεράσεις τη μελαγχολία μετά τις γιορτές 25

Πώς να ξεπεράσεις τη μελαγχολία μετά τις γιορτές

Αρνητές μάσκας: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για την επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό