σε

Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα

Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 3

Κινητικότητα παρατηρήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου στο Twitter μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Σωτήρη Τσιόδρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας στη Βουλή. Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι «οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υποκύπτουν σε πολιτικές πιέσεις και οδηγίες». Μάλιστα, τους κατηγόρησε ότι λειτουργούν ως όργανα «πολιτικής προπαγάνδας» και ότι αλλάζουν τις επιστημονικές τους απόψεις για να εξυπηρετήσουν το κυβερνητικό σχέδιο εις βάρος της υγείας των πολιτών.

«Να ρωτήσω τον φίλτατο Σωτήρη. Τον Τσιόδρα εννοώ. Ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την άποψή της σε τρία θέματα; Στο άνοιγμα των σχολείων, στο άνοιγμα του τουρισμού και στο άνοιγμα των γηπέδων;» είπε ο κ. Πολάκης για να συνεχίσει «η επιτροπή είχε πάρει αρνητική θέση για αυτά τα ζητήματα και την άλλαξε υποκύπτοντας σε πολιτικές πιέσεις. Εγώ δεν λέω ότι έχει πολιτική ευθύνη μια επιτροπή. Η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη. Όμως οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υποκύπτουν σε πολιτικές πιέσεις και οδηγίες. Λένε και επιμένουν στις απόψεις τους. Είναι ισχυρή η καταγγελία που κάνω. Έφυγαν άτομα από την επιτροπή γιατί δεν άντεξαν αυτές τις παρεμβάσεις», είπε από το βήμα της Βουλής ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Επίσης σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός με τον κ. Τσιόδρα ανέφερε: «Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές αρλούμπες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες».

Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 5Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 6

Για την τοποθέτηση αυτή το twitter θυμήθηκε τα επικίνδυνα fake news του κ. Πολάκη και που συνιστούσε στους πολίτες να κάνουν γαργάρες με γνωστό στοματικό διάλυμα ως μέτρο προστασίας από τον ιό.

Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 8Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 9Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 11Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 12Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 14Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 15Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 17Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 18Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 20Χαμός στο twitter με την επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα 21

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σταϊκούρας: Στις 20 Δεκεμβρίου οι πληρωμές για το επίδομα 800 ευρώ, για αναστολές Νοεμβρίου

Φωτιά στον Βύρωνα 34

Φωτιά στον Βύρωνα