σε

Χρυσή Αυγή: Η Ουρανία Μιχαλολιάκου «μπουγέλωσε» δημοσιογράφους – Τους έριξε νερό με λάστιχο

Χρυσή Αυγή: Η Ουρανία Μιχαλολιάκου «μπουγέλωσε» δημοσιογράφους – Τους έριξε νερό με λάστιχο 9

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου «πλήρωσαν» τα νεύρα και το άγχος της κόρης του, Ουρανίας μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων δεν άρεσε στην κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να τους «μπουγελώσει».

Όπως έγινε γνωστό από το Mega, κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά δέχθηκαν νερό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μένει ο αρχηγός Χρύσης Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη τους Ουρανία όπου και περιμένουν τις ποινές που θα αποφασίσει το Εφετείο την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Τονίζεται ότι υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

«Ταμπουρωμένος» στο σπίτι του στο Ντράφι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, το πρώην «πρωτοπαλίκαρο» του Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο σπίτι του στο Ντράφι μαζί με φιλικά του πρόσωπα. Σε αντιδιαστολή με ό, τι συμβαίνει στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο Ντράφι δεν υπάρχει Αστυνομία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επιφυλακή κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε όταν δοθεί η σχετική εντολή να συλλάβει τον Ηλία Κασιδιάρη. Στο μεταξύ, σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις των μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Μπαλάσκας της ΠΟΑΣΥ, ερωτηθείς αν η αστυνομία είναι έτοιμη να εντοπίσει και να συλλάβει τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, είπε: “Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στους Χρυσαυγίτες. Με το πού θα δοθεί εντολή οι αστυνομικοί θα είναι στον διπλανό τοίχο”.

Πρόσθεσε, ακόμα, πως εφόσον καταδικαστούν, οι αστυνομικοί όταν τους εντοπίσουν, θα τους περάσουν χειροπέδες προκειμένου να τους οδηγήσουν στη φυλακή, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρόσθεσε όμως πως στην περίπτωση που τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντισταθούν, τότε θα γίνει βίαιη προσαγωγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πέτρα στα νεφρά: τι τρώμε; 22

Πέτρα στα νεφρά: τι τρώμε;

Ψυχολογικό τεστ: Διάλεξε το μάτι που σου αρέσει πιο πολύ και δες τι φανερώνει για την προσωπικότητα σου 24

Ψυχολογικό τεστ: Διάλεξε το μάτι που σου αρέσει πιο πολύ και δες τι φανερώνει για την προσωπικότητα σου