ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ

Η   Life Right   είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την πορεία της τον Φεβρουάριο του 2018 σε ένα χωριό 15 χλμ. έξω από την Θεσσαλονίκη.

Μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του ενός μέλους της πρίν  4,5 χρόνια άλλαξαν τα πάντα όπως η διατροφή και ο τρόπος ζωής.

H υγιεινή διατροφή πλέον η ενίσχυση του οργανισμού με φυσικό τρόπο, η πρόληψη και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής είναι οι στόχοι μας, τόσο με τα προϊόντα μας όσο και με τις υπηρεσίες μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα   Life Right  προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κορυφαίας ποιότητας βιολογικά προϊόντα.

Μελέτες δείχνουν ότι δεν είναι απαραιτήτως ακριβά προϊόντα εκείνα που επιβεβαιώνουν την ποιότητα, αλλά αυτά που βασίζονται στη δύναμη της φύσης.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τη φύση είναι το μεγαλύτερο φαρμακείο στον κόσμο και ευχαριστούν όλο και περισσότερους πελάτες.

Η   Life Right  δεν έχει ανοίξει για να γίνει ένα απλό εμπορικό e-shop  όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά στόχος μας είναι να μεταφέρουμε την προσωπική μας γνώση και  εμπειρία  που αποκτήσαμε με πολύ κόπο, κόστος, χρόνο,  μέσα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επιλύσουμε πρώτα το δικό μας πρόβλημα υγείας.

Η ευθύνη  που νιώθουμε απέναντι στους  συνανθρώπους   μας είναι μεγάλη, διότι όταν διαβείς αυτό το μονοπάτι του σωστού τρόπου ζωής - διατροφής, αντιλαμβάνεσαι  τα τραγικά λάθη τα οποία έκανες στο παρελθόν, και επιδιώκεις μέσα από την δουλειά σου  να προτρέψεις  όλο τον κόσμο να σε ακολουθήσει  προληπτικά και όχι όταν έρθεις αντιμέτωπος με κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τη  λύση μας την έχει διδάξει  ο  Ιπποκράτης με το ρητό του: « Η τροφή να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου».

Σε ποιους απευθυνόμαστε:

Σε ανθρώπους  που αναζητούν προϊόντα 100% φυσικής ποιότητας.

Σε ανθρώπους  που θέλουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής  βασισμένο σε μια σωστή διατροφή που παρέχει στο σώμα τις σωστές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Σε ανθρώπους που έχουν περάσει δύσκολα προβλήματα υγείας και όχι μόνο.

Τι προσφέρουμε:

Προσφέρουμε 100% φυσικά βιολογικά προϊόντα.

Να καλύψουμε  και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.

Για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας και  να προσεγγίσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η επιχείρηση μας έφερε νέα προϊόντα στην αγορά που ενισχύουν τη δύναμη της φύσης, σε συνεργασία με γνωστές ευρωπαϊκές και ξένες εταιρείες.

Η σειρά προϊόντων μας υποστηρίζεται από την ανώτερη ποιότητα που δίνει σε κάθε πελάτη η εμπιστοσύνη να προσεγγίσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Τα προϊόντα επιλέγονται προσεκτικά, συσκευάζονται και παραδίδονται με ζωντάνια και επαγγελματισμό.

Προσφέρουμε συμβουλές για την επιλογή προϊόντων

Προσανατολισμός πελατών

Ποιότητα και επιμονή

Ενημερωτικά άρθρα που βρίσκετε στο ενημερωτικό μας Blog : Blog.liferight.gr

Εξαρτάται από σας να έχετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής!