σε

ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική

ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 7

Βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εκτεταμένων περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη έχει επηρεάσει περιοχές του Πειραιά, τα Δυτικά προάστεια καθώς και περιοχές των νομών Κορινθίας και Αργολίδας. Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε αιφνιδίως το βράδυ της Κυριακής σε πολλές περιοχές της δυτικής Αττικής και των νοτίων προαστίων, λόγω της πυρκαγιάς σε υποσταθμό της ΔΕΗ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται τεχνικός που έχει βάρδια και λογικά βρίσκεται εντός του υποσταθμού.

ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 9ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 10

Από την Πυροσβεστική ανακοινώθηκε πως βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται και επιχειρούν στο σημείο ενώ τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ έχουν ξεκινήσει χειρισμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Ήδη σε ορισμένες περιοχές του κέντρου των νοτίων και δυτικών προαστείων έχει αποκατασταθεί.

ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 12ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 13

Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τουλάχιστον οι περιοχές:

Πειραιάς, Άνω και Κάτω Πετράλωνα, Ταύρος, Καλλιθέα, Θησείο, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Άλιμος, Μπραχάμι, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Εξάρχεια.

ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 15ΔΕΗ: Φωτιά σε υποσταθμό στον Ασπρόπυργο – Στο σκοτάδι η Αττική 16

Δεν έχει ρεύμα το 70% περίπου της Πελοποννήσου, τα νησιά Αίγινα και Σπέτσες, περιοχές του Πειραιά και κάποιες στα Δυτικά προάστια όπου έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση.  Το ρεύμα επανήλθε σε ορισμένες περιοχές όπως το Παγκράτι, τη Γλυφάδα τη Πετρούπολη, Νέα Σμύρνη και Μοσχάτο. Σε Υμηττό και Άγιο Δημήτριο η διακοπή κράτησε για μισή ώρα, με το ρεύμα να επανέρχεται λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης μετέβησαν στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Τζέιμς Ντιν 30

Τζέιμς Ντιν

Ηλίας Μόσιαλος: Πρόταση για αλλαγές στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων 32

Ηλίας Μόσιαλος: Πρόταση για αλλαγές στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων