σε

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ για τις τακτικές αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ για τις τακτικές αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου 9

1/6/2021

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τρίτη 8 Ιουνίου, ώρες 17:00 – 20:30  με θέμα: «Τακτικές για αποτελεσματική διαχείριση χρόνου» μέσω της πλατφόρμας του Microsoft Teams.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο με τον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να οργανώσει τις καθημερινές του δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσει την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου του.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά τόσο στη θεωρητική κατάρτιση, όσο και στην απόκτηση εμπειρίας μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τεχνικές προσομοίωσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να μάθουν πως να οργανώσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, τηλ. 2410555507 και email: [email protected] (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Αναγνώστες με τα βιβλία τους”: Ξεκινά η έκθεση φωτογραφίας στο συγκρότημα του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής 22

Αναγνώστες με τα βιβλία τους”: Ξεκινά η έκθεση φωτογραφίας στο συγκρότημα του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής

Πώς να πλύνετε σωστά τις κουρτίνες σας 24

Πώς να πλύνετε σωστά τις κουρτίνες σας