ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 7

Διαφημιστείτε στο LifeRight.gr!

Το liferight.gr είναι site με θέματα ποικίλης ύλης αλλά κυρίως θεματολογία στοχευμένη για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων επισκεπτών καθημερινά που ολοένα και πληθαίνει.

Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) επιτυγχάνουμε να προβάλουμε την επιχείρησή σας, την προώθηση των υπηρεσιών σας, των προϊόντων σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του δικού σας site καθώς και τις πωλήσεις των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Η ιστοσελίδα μας ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό και responsive design, τη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και παρέχει όλες τις δυνατότητες για Άτομα με Αναπηρία, καθώς λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 AA (Web Content Accessibility Guidelines), έτσι το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο από ένα ευρύτερο φάσμα ατόμων με αναπηρίες όπως: τύφλωση και μειωμένη όραση, κώφωση και μειωμένη ακοή, μαθησιακές δυσκολίες, περιορισμένη δυνατότητα κίνησης, φωτοευαισθησία κ.α.

Δυνατότητες Διαφήμισης

  • Banner Αρχικής σελίδας
  • Banner μέσα στο άρθρο ή/και στις σελίδες κατηγοριών
  • Sponsored Posts: Διαφημιστικές αναρτήσεις στη ροή της κεντρικής σελίδας με σκοπό την προώθηση της επιχείρησής σας καθώς και στις σελίδες των Social Media.
  • Link Development: Λέξεις κλειδιά με σύνδεσμο προς την σελίδα σας, μέσα σε κάθε ανάρτηση, για καλύτερα αποτελέσματα αναζητήσεων
  • Προβολή σε Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τον τρόπο προβολής που εξυπηρετεί την επιχείρηση σας με τον καλύτερο τρόπο!

Τμήμα Marketing | email: info@liferight.gr