σε

Διανομή τροφίμων από τον δήμο Καλαμαριάς

10/11/2020

Στην 25η διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα περιλαμβάνει νωπό κρέας (χοιρινό και βόειο), νωπό κοτόπουλο, τυρί φέτα και κασέρι .

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 17/11/2020 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/11/2020, ώρα 08:00 – 15:00, στον χώρο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων Αμισού & Ι. Παπανικόλα 18.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) στα κινητά τους τηλέφωνα ,για τις ώρες προσέλευσης τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ημερίδα: «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου» – «Χθες – Σήμερα – Αύριο»

Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών: Οι ασθενείς σε πρώτο πρόσωπο 19

Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών: Οι ασθενείς σε πρώτο πρόσωπο