σε

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απαγορεύτηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Λαγό

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απαγορεύτηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Λαγό 9

Άκυρα τα σχέδια του Λαγού για συγκέντρωση συμπαράστασης στο πρόσωπό του έξω από το Εφετείο αύριο. Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαγορεύεται η συγκέντρωση υπέρ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

Ο Λαγός κάλεσε σε συγκέντρωση και είπε ότι θα είναι παρών

Θυμήθηκε την «αθωότητά» του και θα είναι στο δικαστήριο την Δευτέρα για να θυμίσει στην πρόεδρο τα «δικαστικά της εγκλήματα». Καλεί και σε συγκέντρωση αν και «ομολογεί» ότι μπορεί να είναι και μόνος του.

Από τις απειλές και την μη αναγνώριση του δικαστηρίου, στην προσπάθεια να αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω «πίστης» και φιλοζωίας, και από εκεί σε απειλές στην πρόεδρο την οποία κατηγορεί για εγκλήματα κατά αθώων. Ο λόγος για τον Γιάννη Λαγό που όπως δήλωσε θα παραβρεθεί αύριο στο δικαστήριο όταν θα ανακοινωθούν οι ποινές.

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλιολιάκου τονίζει την προκλητική ανακοίνωσή του ότι «εάν δεν βγει θετικό το τεστ κοροναϊού που έκανα, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο. Έχω δικαίωμα λόγου. Θα ακουστούν ΟΛΑ. Γκρεμίζοντας την χούντα τους. Σας περιμένω εκεί. Ακόμα και μόνος όμως θα πάω!».

Ακόμα προσθέτει ότι: «Θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματά της σε βάρος 67 αθώων». Η προκλητική αυτή δήλωση μόνο ως απειλή μπορεί να εκληφθεί, καθώς δεν προβλέπεται οι κατηγορούμενοι να έχουν τον λόγο στο δικαστήριο, και σίγουρα όχι για να σχολιάσουν την απόφαση των δικαστών.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι ο Λαγός μαζί με την πλειοψηφία των κατηγορούμενων και φυσικά των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, παρά μόνο όταν επρόκειτο να απολογηθούν κι αυτό επειδή είναι υποχρεωτικό.

 svg%3E

Μάλιστα καλεί και σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο αναφέροντας ότι «γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν καθε έννοια δικαίου.δεν με φοβίζετε.ποτε δεν θα πάρετε αυτή την χαρά».

Όσον αφορά την αυριανή συγκέντρωση που προανήγγειλε ο Λαγός, ενδιαφέρον έχει ότι αναγνωρίζει ότι μπορεί να είναι μόνος του. Αναφορικά με τους υπόλοιπους διευθυντές της ναζιστικής οργάνωσης, αυτοί όπως όλα δείχνουν δεν θα παραστούν στο δικαστήριο.

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Την ίδια στιγμή η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι», καλεί σε συμμετοχή αύριο στο Εφετείο με αίτημα να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους ενόχους.

Η καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ανακοινώνει κάλεσμα για τη Δευτέρα στις 10 π.μ έξω από το Εφετείο.

Απαιτούμε

Καμία αναγνώριση ελαφρυντικών για την εγκληματική οργάνωση, για όσους έσπερναν το ρατσιστικό δηλητήριο, χτυπούσαν και σκότωναν!

Να επιβληθούν οι υψηλότερες των προβλεπόμενων ποινών για τα επιμέρους εγκλήματά τους αλλά και για τη διεύθυνση της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας!

Να μη δοθεί καμία αναστολή στους ναζί εγκληματίες!

-Οι ναζί στη φυλακή!

Θα το πάμε μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ηλίας Μόσιαλος Facebook: Θα γλιτώσει ακόμα και χωρίς θεραπεία το 92% των 70άρηδων 23

Ηλίας Μόσιαλος Facebook: Θα γλιτώσει ακόμα και χωρίς θεραπεία το 92% των 70άρηδων

Κατανομή κρουσμάτων Ελλάδα: Παραμένει στο επίκεντρο η Αττική – Πού εντοπίζονται οι 280 νέες μολύνσεις 25

Κατανομή κρουσμάτων Ελλάδα: Παραμένει στο επίκεντρο η Αττική – Πού εντοπίζονται οι 280 νέες μολύνσεις