σε

Δήλωση Γιώργου Φουντουλάκη για την κυβερνητική απόφαση δημιουργίας αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες

Δήλωση Γιώργου Φουντουλάκη για την κυβερνητική απόφαση δημιουργίας αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες 7

Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης, για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες στο πλαίσιο του σχεδίου Εθνικής Πολιτικής στον Αθλητισμό, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπης και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τιμάει ιδιαίτερα τον ελληνικό Παραολυμπιακό αθλητισμό, η διευθέτηση από πλευράς Κυβέρνησης και αθλητικής ηγεσίας, ενός πάγιου αιτήματος μας: της δημιουργίας ενός νέου αθλητικού κέντρου για τα Άτομα με Αναπηρίες. Στην πρόσφατη σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αντικείμενο την Εθνική Πολιτική στον Αθλητισμό, ακούσαμε με πολύ μεγάλη χαρά, ότι το όνειρο χιλιάδων αθλητών και αθλητριών μας, για την ανέγερση του «σπιτιού» των ΑμεΑ, θα γίνει πραγματικότητα.
Γνωρίζετε, ότι επαφές για το ίδιο θέμα είχαμε αρχίσει και με την προηγούμενη Κυβέρνηση, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν, αφού το αθλητικό κέντρο έμεινε στις μελέτες και στα χαρτιά. Ήταν και παραμένει το μεγάλο μου όνειρο η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου και αποτελεί σκοπό ζωής για εμένα.

.

Πηγή: NewsitAmea

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πέτρος, φοιτητής (άτομο με αναπηρία) Τώρα, κυκλοφορώ με ένα τεχνητό πόδι και είμαι άτομο με αναπηρία. 21

Πέτρος, φοιτητής (άτομο με αναπηρία) Τώρα, κυκλοφορώ με ένα τεχνητό πόδι και είμαι άτομο με αναπηρία.

Ψυχοπάθεια: Η συναισθηματική αναπηρία 23

Ψυχοπάθεια: Η συναισθηματική αναπηρία