σε

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό από την εισαγγελία

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό από την εισαγγελία 7

Νέα υπόθεση βιασμού για τον Δημήτρη Λιγνάδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του σκηνοθέτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό βάσει μήνυσης που είχε καταθέσει στις αρχές Μαρτίου νεαρός άνδρας, μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Πρόκειται για το τρίτο πρόσωπο  που έχει στραφεί κατά του σκηνοθέτη υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε στο διαμέρισμα του Λιγνάδη στο Μεταξουργείο το 2018.

Το φερόμενο θύμα στη μήνυση του έχει περιγράψει μία σκηνή βιασμού στο σπίτι του ηθοποιού – σκηνοθέτη, που σοκάρει, με τον ίδιο να πέφτει αναίσθητος μετά από ένα ποτήρι ουίσκι που ήπιε από τα χέρια του Δημήτρη Λιγνάδη. Όταν ξύπνησε έχει περιγράψει στη μήνυση του ότι βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι και γυμνός από τη μέση και κάτω. «Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεων μου, τον ρώτησα «τι έγινε», τι μου έκανες;» κι αυτός με σαρκαστικό ύφος μου απάντησε «έλα τώρα που δε σ’ άρεσε»…».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε, έδωσε έγγραφες εξηγήσεις διά υπομνήματος αρνούμενος την κατηγορία. Υποστήριξε δε, ότι δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή και πως το περιεχόμενο της μήνυσης αποτελεί φανταστικό σενάριο. Οι εξηγήσεις δόθηκαν στις αρχές μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται.

Δημήτρης Λιγνάδης
Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Έρευνες και για πορνογραφικό υλικό – Και τέταρτη καταγγελία για βιασμό:

Σημειώνεται, ότι ερευνήθηκαν και οι αναφορές του μηνυτή ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε επιδείξει πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του, ωστόσο από την σχετική έρευνα που διενεργήθηκε μέσω της αστυνομίας δεν προέκυψε κάτι μεμπτό.  Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον σκηνοθέτη.

Θυμίζουμε ότι ενώπιον της ανακρίτριας υπάρχει και μία ακόμα καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη που αφορά και πάλι το αδίκημα του βιασμού, το οποίο φέρεται να έχει τελεστεί το 2015 σε βάρος 17χρόνου τότε αγοριού. Η τέταρτη αυτή καταγγελία αξιολογείται προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις των δικαστικών αρχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Παραβάσεις μέτρων: 1.189 πρόστιμα και 8 συλλήψεις 22

Παραβάσεις μέτρων: 1.189 πρόστιμα και 8 συλλήψεις

Rapid tests: Τι έδειξαν οι χθεσινοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ 24

Rapid tests: Τι έδειξαν οι χθεσινοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ