σε

Δήμος Πετρούπολης: Έναρξη Διαγωνισμού Φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

10/10/2020

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω του Τμήματος Φωτογραφίας της Διεύθυνσης Πολιτισμού, πραγματοποιεί Διαγωνισμό Φωτογραφίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα: “Πράσινη Μετακίνηση Χωρίς Ρύπους για όλους!”

Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε από χθες και ως ημερομηνία λήξης του ορίζεται η 20η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 21:00, όπου και η φωτογραφία με τα περισσότερα like θα αναδειχτεί νικήτρια. Το έπαθλο για τον δημιουργό της είναι η ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση του στο Τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου, για το Εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

• Ο αριθμός των like θα υπολογιστεί ΜΟΝΟ από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πετρούπολης στο Facebook (Δήμος Πετρούπολης – Municipality of Petroupolis) και ΟΧΙ από κοινοποιήσεις σε άλλη σελίδα.

• Μπορείτε να κάνετε like σε όσες φωτογραφίες θέλετε!

• Στις 20 Οκτωβρίου στις 21:00 ακριβώς ο διαγωνισμός λήγει και αυτομάτως η φωτογραφία που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα like μέχρι εκείνη τη στιγμή αναδεικνύεται νικήτρια! Τα επιπλέον like πέραν της ώρας αυτής, δε θα υπολογιστούν.

Οι μαθητές του Τμήματος Φωτογραφίας αποτύπωσαν σε εικόνες, Εναλλακτικούς, Βιώσιμους & Οικολογικούς τρόπους μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων!

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Οκτώβριος 2020 – INNOVATHENS Workshops

5 νόστιμα, υγιεινά και εύκολα σνακ για τις μεταμεσονύχτιες λιγούρες 15

5 νόστιμα, υγιεινά και εύκολα σνακ για τις μεταμεσονύχτιες λιγούρες