σε

Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου: Απόψε κολυμπάμε παρέα με τα αστέρια

10/7/2020

Πρωτότυπες δράσεις που προσφέρουν στους πολίτες στιγμές ξεγνοιασιάς και δροσιάς ακόμη και τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού διοργανώνει η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Απόψε το βράδυ, οι δημότισσες και οι δημότες του Ωραιοκάστρου θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο παρέα με τα αστέρια, αφού το ωράριο λειτουργίας του θα επεκταθεί τουλάχιστον έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα!
Για πρώτη φορά διοργανώνεται βραδινό μπάνιο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου και καλεσμένοι είναι όσες και όσοι αγαπούν το νερό και θέλουν να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και να δροσιστούν!

«Το βράδυ της Παρασκευής το Δημοτικό Κολυμβητήριο δεν θα κλείσει στις 22.30, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί ως τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και όσοι συμπολίτες μας εργάζονται μέχρι αργά ή έχουν διάφορες υποχρεώσεις. Εάν υπάρξει ανταπόκριση θα μελετήσουμε το ενδεχόμενο επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι κάτοικοι», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Οι πιο fashionable τρόποι για να φορέσετε τα μαντήλια το καλοκαίρι 19

Οι πιο fashionable τρόποι για να φορέσετε τα μαντήλια το καλοκαίρι

ΟΑΕΔ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για 32 ειδικότητες ΕΠΑΣ με αμειβόμενη πρακτική άσκηση 21

ΟΑΕΔ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για 32 ειδικότητες ΕΠΑΣ με αμειβόμενη πρακτική άσκηση