σε

Διόδια εθνικών οδών lockdown: Πέρασαν πάνω από 70.000 οχήματα – Σαρωτικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Διόδια εθνικών οδών lockdown: Πέρασαν πάνω από 70.000 οχήματα – Σαρωτικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ 5

Πάνω από 70.000 οχήματα φαίνεται πως πέρασαν τα διόδια Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας το τελευταίο 24ωρο, με τους ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας να είναι σαρωτικοί.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο, από τις 06:00 χθες Παρασκευή (6 Νοεμβρίου) έως την ίδια ώρα σήμερα, 73.637 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας. Ειδικότερα, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου πέρασαν 39.077 οχήματα και από της Αθηνών – Λαμίας 34.560.

Διόδια εθνικών οδών lockdown: Πέρασαν πάνω από 70.000 οχήματα – Σαρωτικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ 7Διόδια εθνικών οδών lockdown: Πέρασαν πάνω από 70.000 οχήματα – Σαρωτικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ 8

«Από νωρίς το πρωί υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί που προσπαθούν να περάσουν από τα διόδια χωρίς, όμως, να διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η Τροχαία, φυσικά, τους γυρίζει πίσω. Πρέπει να ενστερνιστούν όλοι ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί», αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας

Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους και πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κορωνοϊός Αττική: Σοκάρουν τα στοιχεία για 80.000 ενεργά κρούσματα 21

Κορωνοϊός Αττική: Σοκάρουν τα στοιχεία για 80.000 ενεργά κρούσματα

Δικαστήρια και lockdown: Έτσι θα λειτουργήσουν 23

Δικαστήρια και lockdown: Έτσι θα λειτουργήσουν