σε

Διπλό φονικό στ’ Ανώγεια: «Μίλησε» η βαλλιστική – Ποια σφαίρα σκότωσε τον Καλομοίρη

Ο θάνατος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη και του 30χρονου Γιώργη Ξυλούρη πριν από έξι περίπου μήνες στ’ Ανώγεια της Κρήτης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, Το διπλό φονικό που είχε γίνει στο Περαχώρι των Ανωγείων είχε ένα βασικό ερώτημα που η βαλλιστική εξέταση χρειαζόταν να το απαντήσει. Ποια ήταν η σφαίρα που σκότωσε τον γνωστό μαντιναδολόγο, από ποιανού το πιστόλι έφυγε;

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, βγήκαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών τα οποία και δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο ερώτημα του διπλού φονικού.

Τι υποστήριζαν οι δύο οικογένειες

Υπενθυμίζεται πως μετά το διπλό φονικό η πλευρά του Καλομοίρη υποστήριζε πως ο τόπος του εγκλήματος είχε «πειραχθεί», ενώ το όπλο που παρέδωσε η οικογένεια Ξυλούρη δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή.

Αντίθετα, η οικογένεια Ξυλούρη υποστήριζε πως ο 30χρονος Γιώργος δεν πυροβόλησε και ότι ο 29χρονος, γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, Μανώλης πυροβολώντας τον Ξυλούρη σκότωσε και τον πατέρα του. Η απάντηση ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έφτασε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών και φαίνεται πως η σφαίρα που βρέθηκε στο σώμα του Λευτέρη Καλομοίρη προήλθε από το όπλο του Γιώργου Ξυλούρη.

Η φωτογραφία είναι από την επόμενη μέρα του διπλού φονικού όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της Αστυνομίας

Διπλό φονικό στ’ Ανώγεια: «Μίλησε» η βαλλιστική – Ποια σφαίρα σκότωσε τον Καλομοίρη 9Διπλό φονικό στ’ Ανώγεια: «Μίλησε» η βαλλιστική – Ποια σφαίρα σκότωσε τον Καλομοίρη 10

Πρώτα δολοφονήθηκε ο μαντιναδολόγος, έπειτα ο Ξυλούρης

Μάλιστα, πρώτα δολοφονήθηκε ο Λευτέρης Καλομοίρης και στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης. «Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο». Το cretapost.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του 29χρονου Μ. Καλομοίρη, Διονύση Βέρρα ο οποίος ανέφερε πως η βαλλιστική εξέταση αποτελεί μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο. «Από χθες έχει κοινοποιηθεί η βαλλιστική. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτά που λέγαμε. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε να υπάρχει υπομονή και να αφήσουμε να οι ανακριτές και οι αναλυτές να κάνουν την δουλειά τους και η αλήθεια θα λάμψει.

Είναι μία δικαίωση για τον κατηγορούμενο και τώρα πλέον πάμε για το δικαστήριο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο δικηγόρος του 29χρονου, Μ. Καλομοίρη, Διονύσης Βέρρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Bιζόν κορωνοϊός: Θανατώνονται 2.500 μινκ στην Κοζάνη

Κορωνοϊός σχολεία: Κλείνουν δημοτικά και νηπιαγωγεία – Οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων 24

Κορωνοϊός σχολεία: Κλείνουν δημοτικά και νηπιαγωγεία – Οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων